ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΗΠΑ: Ο Σαμάνος υποστηρικτής του Τραμπ που εισέβαλε στο Καπιτώλιο προτίθεται να καταθέσει εναντίον του


Ο Τζέικομπ Τσάνσλεϊ, ο Σαμάνος υποστηρικτής του Τραμπ που εισέβαλε στο Καπιτώλιο φορώντας γούνα και κέρατα προτίθεται να καταθέσει εναντίον του, λέγοντας ότι αισθάνεται προδομένος.


Ο Άλμπερτ Γουάτκινς, ο δικηγόρος του άντρα γνωστού ως «QAnon Shaman», είπε ότι ο πελάτης του θα καταθέσει στην επερχόμενη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στη Γερουσία, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.


Ο κ. Γουάτκινς τόνισε ότι ο πελάτης του αισθάνεται συντετριμμένος και προδομένος από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αρνήθηκε να του δώσει χάρη.


Ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι δεν μίλησε με κανένα μέλος της Γερουσίας από τότε που ανακοίνωσε την προσφορά του ο Τσάνσλεϊ, αλλά είπε ότι θα ήταν σημαντικό για τους γερουσιαστές να ακούσουν τη φωνή κάποιου που φέρεται να υποκινήθηκε από τον πρώην πρόεδρο.


Ο κ. Τσάνσλεϊ υπήρξε εδώ και πολύ καιρό σε δημόσιους αγώνες για τον Τραμπ.


Οι δηλώσεις των υποστηρικτών του πρώην προέδρου είναι πιθανό να συμπεριληφθούν στην υπόθεση εναντίον του, καθώς η δίκη επιδιώκει να αποδείξει την έκταση της ευθύνης του στην πρόκληση της θανατηφόρας βίας στην Ουάσιγκτον.


Ο Τσάνσλεϊ και τουλάχιστον τέσσερα άλλα άτομα, που αντιμετωπίζουν ομοσπονδιακές κατηγορίες που σχετίζονται με τις ταραχές, ανέφεραν ότι έλαβαν εντολές από τον Τραμπ.


Πηγή: Independent

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια