ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πρέπει να αναλάβει την αντιπολίτευση και άλλων χωρών ο Αλέξης Τσίπρας, ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στην Ευρώπη


Κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων σημειώνεται τις τελευταίες μέρες στις χώρες τις Ευρώπης, με ορατό το ενδεχόμενο να πρέπει να αναλάβει την αντιπολίτευση και στις χώρες αυτές ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες.


Όπως αναφέρουν αναλυτές, την τελευταία εβδομάδα σχεδόν όλες οι χώρες της Ευρώπης έχουν βρεθεί και πάλι στο «κόκκινο» με αποτέλεσμα να είναι πλέον απαραίτητη η ανάληψη της αντιπολίτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ αφού, όπως τονίζουν, μέχρι τις 7 Ιουλίου του 2019 η Ελλάδα ήταν ένας παράδεισος όπου όλοι έτρεχαν χέρι-χέρι στα λιβάδια.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, ήδη εκπονείται στρατηγικό σχέδιο βάσει του οποίου ο Αλέξης Τσίπρας θα μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπου θα μπορεί να καταγγέλλει από κοντά τις παλινωδίες των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και την έλλειψη οργάνωσης σε χώρες όπως π.χ. η Γερμανία.


Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Μπάιντεν


Τις προτάσεις του, άλλωστε, για την διαχείριση της πανδημίας υπέβαλλε ο πρώην πρωθυπουργός και στον Τζο Μπάϊντεν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες.


«Τζομπάϊντεν, όνλυ συριζα χαζ δε νόου χάου το μπιτ δε κορόνα βάιρους» φέρεται να είπε στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ πρότεινε τη σύγκληση επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Δημοκρατικών για τη διαχείριση της πανδημίας.


Ο κ. Τσίπρας μάλιστα, φέρεται να ενημέρωσε τον νέο πρόεδρο ότι το κόμμα του βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάπτυξη ονειροπαγίδας που καταπολεμά τον κορωνοϊό, ενώ πρότεινε να στείλει τον Παύλο Πολάκη ο οποίος, όπως είπε, μπορεί να χώσει τον ιό τρία μέτρα κάτω από τη γη.


https://tovatraxi.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια