ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μήνυση Αρκουμανέα κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία»: Απαράδεκτο κάποιοι να πασχίζουν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για τη χώρα


Μήνυση κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» κατέθεσε την σήμερα ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ), Παναγιώτης Αρκουμανέας, σχετικά με το προσβλητικό, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, δημοσίευμα της περασμένης Πέμπτης, το οποίο ισχυριζόταν ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε λανθασμένα επιδημιολογικά στοιχεία, με βάση τα οποία επιβλήθηκε αυστηρό lockdown στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Σε σχετική ανάρτησή του στο facebook, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας τονίζει ότι «σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, όταν οι προσπάθειες όλων μας βρίσκονται επικεντρωμένες στην αντιμετώπιση της πανδημίας, είναι απαράδεκτο κάποιοι να πασχίζουν αυθαιρέτως να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα».

«Σέβομαι πάντα την κριτική από όπου και αν προέρχεται, αλλά δεν ανέχομαι συκοφαντικές επιθέσεις που βασίζονται σε απολύτως ανυπόστατους ισχυρισμούς», υπογραμμίζει ο κ. Αρκουμανέας.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα:Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια