ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βρώμικα χτυπήματα κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κ. Φλώρου, σε μια εθνικά κρίσιμη στιγμή


Επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρος του αρχηγού του στρατεύματος!

Σε μια κρίσιμη εθνικά στιγμή κάποιοι "ταράζουν τα νερά" για να ικανοποιήσουν τις ονειρώξεις κάποιου που θέλει να ηγηθεί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει τουρκική επιθετικότητα και πολιτική ανυπαρξία, με τον στρατό να είναι η μοναδική εγγυήτρια δύναμη της εθνικής ακεραιότητας, κάποιοι υποτιθέμενοι «δημοσιογράφοι» ρυπαρών εντύπων, προβαίνουν συστηματικά σε χυδαίες επιθέσεις κατά του αρχηγού του στρατεύματος, στρατηγού Κωσταντίνου Φλώρου. Είναι τα ίδια ρυπαρά έντυπα που μυστηριωδώς αποκρύπτουν τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας.

Δεν υπάρχει οποιαδήποτε δικαιολογία. Αντίθετα, τέτοιες επιθέσεις που συνιστούν δολοφονία χαρακτήρος του αρχηγού του στρατεύματος, παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας. Και θα πρέπει οπωσδήποτε να διερευνηθούν τα κίνητρα όσων διαπράττουν κάτι που μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως «εθνικό σαμποτάζ».

Το στράτευμα, σε αντίθεση με κάποιους πολιτικούς και άλλους επίορκους κρατικούς λειτουργούς, δεν εκβιάζεται. Και αυτό θα το καταλάβουν σύντομα όσοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια στην πλάτη της πατρίδας.

Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είναι ευπατρίδης αλλά και άξιος στρατιωτικός, που γνωρίζει πολύ καλά πως αντιμετωπίζεται η Τουρκία στο πεδίο της μάχης. Και ο μόνος που θα χαιρόταν από δολιοφθορές εις βάρος του, είναι ο ίδιος ο Ερντογάν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια