ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μερικές σκέψεις με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που προκάλεσε ο Τραμπ στις ΗΠΑ.


Μερικοί στα κοινωνικά δίκτυα, με κάνουν να φαντάζομαι τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι να αποκαλούν τους αντιπάλους τους φασίστες. Γιατί, οπαδάκια, μην τα χαρακτηρίσω πιο σκληρά, συχνά πυκνά αποκαλούν τους αντιπάλους του Τραμπ φασίστες!

Λες και οι αντίπαλοι του έδωσαν εντολή να εισβάλουν στο Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον…

Λες και οι αντίπαλοι του ενίσχυαν και φλέρταραν ανοιχτά με θεωρίες συνομωσίας, θεωρίες που αποδέχονται και ισχυρίζονται και στην Ευρώπη ακραία στοιχεία, κυρίως της άκρας δεξιάς, δεν λείπουν και οι της άκρας αριστεράς, τα συγκοινωνούντα δοχεία κοπρολυμάτων πάντα λειτουργούσαν μεταξύ αυτών των ακραίων ομάδων κι αστοιχείωτων στοιχείων που τις αποτελούν. Είναι κατειλημμένοι μαζί με τι θεωρίες συνωμοσίας και με πολύ ρατσισμό και μίσος εναντίον όχι μόνο ιδεολογικών τους αντιπάλων αλλά και ολόκληρων κοινωνικών ομάδων. 

Όσοι θέλουν να προστατέψουν τις κοινωνίες από τις άκρως επικίνδυνες ΤΡΑΜΠούκικες προτροπές είναι για τα ΤΡΑΜΠοπαδάκια φασίστες! 
Ε, ναι αυτά είναι εξαιρετικά δύσκολο να δουν το τι πραγματικά συμβαίνει…
Αυτά τα ΤΡΑΜΠούκια του διαδικτύου, γιατί αυτά γνωρίζω, συχνά πυκνά χαρακτηρίζουν φασίστες όσους υπερασπίζονται τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Τα τελευταία χρόνια ντύνουν τον ΤΡΑΜΠουκισμό τους σαν αντισυστημισμό, όπου ο ολοφάνερος προκλητικός λαϊκισμός προσπαθεί να χαϊδέψει λαϊκά αυτιά !!!

Όπως πάντα πονηροί εκμεταλλεύονται κάποια γεγονότα παραποιώντας τα για να παρουσιάσουν την ιστορία και τα πολιτικά γεγονότα όπως τους αρέσει.

Τελευταία γίνεται και με αφορμή το γεγονός της εισβολής στο Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον που έγινε από ΤΡΑΜΠούκους παρακινούμενους από τον αρχηγό ΤΡΑΜΠούκο τους και προσβολέα της πατρίδας τους, το κεντρικό Καπιτώλιο των ΗΠΑ και όχι κάποιο, άλλο άλλης πολιτείας. Όπως είχε γίνει το 1967 στο Καπιτώλιο της ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ από τους μαύρους πάνθηρες και όχι στης Ουάσιγκτον, όπως το παρουσιάζουν οι πονηροί με την βοήθεια κάποιων...πνευματικά ανήμπορων που το πασάρουν και αυτοί.

Και κυρίως δεν έγινε με υποκίνηση του προέδρου των ΗΠΑ, αλλά εκείνη στην Καλιφόρνια έγινε επειδή θέλησαν να εκφράσουν οι μαύροι πάνθηρες την εναντίωση τους στο νεοφερμένο νομοσχέδιο του Ρεπουμπλικάνου βουλευτή Don Mulford. Ένα νομοσχέδιο περί απαγόρευσης της δημόσιας κυκλοφορίας πολιτών με γεμάτα όπλα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια