ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

15 χρόνια "ιστολογία", περνώντας από πολλά κύματα μαθαίνοντας, είμαστε ακόμα εδώ...


15 χρόνια «ιστολόγος» και φιλοξενώντας εκτός από δικούς μου σχολιασμούς, επίσης και εντελώς αντίθετους μεταξύ τους σχολιασμούς. Αλλά κυρίως ειδήσεις κατ΄ επιλογή πάντα που θεωρούσα σαν τις πιο ενδιαφέρουσες και κάποιες φορές σαν τις πιο αστείες για τον ανάλογο τόνο και ποικιλία.

Μπορώ να πω ότι πέρασα από πολλά κύματα και κάποια από αυτά ήταν φουρτουνιασμένα και επικίνδυνα κυρίως λόγω της δικιάς μου "αφέλειας και απερισκεψίας".

Στα 15 αυτά χρόνια φιλοξένησα πολλούς σχολιασμούς και αναλύσεις που τώρα δεν θα το έκανα, αλλά δεν το μετανιώνω για αυτό, αναλογιζόμενος ότι έπρεπε να περάσω από αυτό για να μάθω να ξεχωρίζω τους τσαρλατάνους αναλυτές από τους σοβαρούς.

Σε όλο αυτό το διάστημα είδα και διάβασα πολλούς μα πάρα πολλούς, κάποιοι από αυτούς είναι οι σοβαροί και οι (ας μου επιτραπεί να πω) πραγματιστές και που σκοπό έχουν την σοβαρή και έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών – ακροατών και όχι τον πρακτορικό αποπροσανατολισμό και σπάσιμο του ηθικού του Ελληνικού λαού. Αυτούς τους σοαβρούς μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια τους ξεχωρίζω και συνεχίζω να τους αναδημοσιεύω, βοηθώντας έτσι στο να περάσουν οι σοβαρές αναλύσεις και πραγματικές ειδήσεις και όχι πρακτορικές προπαγάνδες είτε με στενό πολιτικό-κομματικό υπόβαθρο, είτε ακόμα και με σκοπό την όποια ζημιά της πατρίδας μας.

Με δυστυχώς πολλούς αναλυταράδες που γέμισε η πατρίδα μας λόγω ευκολίας του διαδικτύου να προβλέπουν εδώ και 20 χρόνια ότι θα μας συμβούν τα μέγιστα κακά, οι χειρότεροι εξ ΄αυτών προέβλεπαν ακόμα και την εξαφάνισή μας ως χώρα. Δεν εννοώ ότι δεν συνέβησαν κακά, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης των 10 τελευταίων χρόνων και στην οποία συνέβαλαν και οι ίδιοι αυτοί προγνώστες κακών, είτε με το να ξεσηκώνουν σε λάθος κατεύθυνση τους πολίτες κυρίως γεμίζοντας τους μίσος εναντίον των άλλων που είχαν άλλη άποψη, π.χ. ευρωπαϊστές – αντιευρωπαϊστές, ειδικά οι δεύτεροι συνεχίζουν να στάζουν χολή εναντίον των ευρωπαϊστών.

Εκτός από αυτούς, είχαμε και έχουμε τους άλλους που ασχολούνται με θέματα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής και προβλέπουν για πάνω από 20 χρόνια την απόλυτη εξαφάνιση μας από τους τούρκους κυρίως, αυτούς τους θεωρώ, παρόλο που διαψεύδονται όσο καιρό υπάρχουν, σαν τους πιο επικίνδυνους και κάποιες φορές, είτε άθελα τους είτε εν γνώση τους, παίζουν το παιχνίδι του αντιπάλου και δεν είναι καθόλου πατριώτες όπως θέλουν να παρουσιάζονται.

Και ας μην ξεχνάμε, αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, ότι ο κόσμος αλλάζει και αυτό, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, είτε έχουμε στην εξουσία τους μεν, είτε τους δε.

Επιλέγουμε αυτούς που εν πλήρει συνειδήσει γνωρίζοντας πως, μας οδηγούν στην συνέχιση της ζωής μας και ύπαρξης μας και σαν έθνος στις νέες εποχές με τις αλλαγές που έτσι και αλλιώς θα έρθουν.

Δεν δηλώνω υποταγή στις μονοκατευθυντικές αλλαγές, αλλά επιλέγω την πρόοδο της ανθρωπότητας και της ΕΛΛΑΔΑΣ μας μέσα στην υπόλοιπη ανθρωπότητα αξιοπρεπώς συμμετέχοντας και μακριά από ιδεοληπτικές αγκυλώσεις που μόνο ζημιά μας έκανα και μας κάνουν.

Η Ελλάδα είναι ακόμα εδώ και θα συνεχίσει αλλιώς και πιο δυναμικά.

Φίλοι μου καλοί, ας απομονώσουμε όλους αυτούς που μας παρέσερναν όλα αυτά τα χρόνια τα δύσκολα που περάσαμε μαζί.

Ας μην συνεχίσουμε να τους ακολουθούμε στον καταστροφολογικό και καταστροφικό τους αγώνα για να κερδίσουν μόνο λίγα πολιτικά ψίχουλα. Ας δείξουμε ότι τελικά δεν είμαστε και τόσο πολιτικά αμόρφωτοι.

Θέλω επίσης να σας πω ότι δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος και σχολιαστής, είμαι ένας πολύ απλός πολίτης που αγαπάει την Ελλάδα της αλήθειας και είναι αισιόδοξος.

Μόνο η αλήθεια μας ωφελεί και μας απελευθερώνει, το ψέμα μας καταστρέφει και μας κάνει έρμαια των πονηρών, ας γρηγορούμε όλοι μας.

ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια