ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εμβόλιο Pfizer - BioNTech: Από φυσικά αίτια ο θάνατος των δύο εθελοντών στη διάρκεια των δοκιμών


[Για να μην έχουμε πανικούς κι αηδίες... πέθαναν 2 που έκαναν το εμβόλιο και 4 που είχαν κάνει νεράκι του θεού... άρα οι δύο θάνατοι δε λένε και κάτι φοβερό. Όποιοι αρχίσουν να ουρλιάζουν είναι σα να λένε ότι σε μια περίοδο 2-3 μηνών (όσο διήρκεσε η μελέτη) στη Σπάρτη που έχει πληθυσμό 19.000 (όσοι έκανα το εμβόλιο δηλ.) δεν πέθανε κανείς από φυσικά αίτια.... ΜΠΕΕΕΕΕ]

Σε σύνολο 37.796 εθελοντών καταγράφηκαν 6 θάνατοι - Οι 4 πήραν το φάρμακο placebo και οι άλλοι δύο κατέληξαν από φυσικά αίτια


Τη ζωή τους έχασαν δύο εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech κατά του κορωνοϊού, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που δημοσίευσε η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών στις ΗΠΑ πέθαναν έξι άτομα.

Όπως διευκρινίζει σε πίνακα, οι δύο από τους έξι εθελοντές είχαν κάνει το εμβόλιο και οι άλλοι είχαν λάβει το placebo φάρμακο.

Και οι δύο εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο ήταν άνω των 55 ετών, σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα. Ο ένας από τους δύο εμφάνισε καρδιακή ανακοπή, 60 ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου, ενώ έχασε τη ζωή του τρεις ημέρες αργότερα.
Ο άλλος ασθενής, ο οποίος ήταν παχύσαρκος και έπασχε από προϋπάρχουσα αθηροσκλήρωση πέθανε από αρτηριοσκλήρωση τρεις ημέρες μετά τη λήψη του πρώτου εμβολιασμού.

Να σημειώσουμε πως στις δοκιμές του εμβολίου πήραν συνολικά μέρος 37.796 εθελοντές. Από αυτούς, στους 18.904 χορηγήθηκε το εμβόλιο και στους 18.892 χορηγήθηκε φάρμακο placebo.

Το συγκεκριμένο εύρημα είναι ένα από τα πολλά σημαντικά νέα που παρουσιάζονται στο ενημερωτικό υλικό, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες από 100 σελίδες αναλύσεων δεδομένων από την FDA και από την Pfizer.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια