ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Προσπαθεί να τα μαζέψει ο Φλαμπουράρης - «Δεν έχω σχέση με τη Folli-Follie»


Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, μετά την ανάδειξη του σκανδάλου της Folli-Follie όπου βρίσκει στο στόχαστρο τον ίδιο, αλλά και ακόμη δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα ακόμη -τότε- κυβερνητικό στέλεχος, προσπάθει να αποδείξει την αθωότητα του στη συγκεκριμένη απόφαση. 

Τα ήδη καταγεγραμμένα στοιχεία στοχοποιούν τον ίδιο τον Φλαμπουράρη και τους συνεργάτες του, σε μία υπόθεση όπου έχουν ήδη μεταβιβαστεί στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών τα νέα στοιχεία του πολύκροτου σκανδάλου για την ευθύνη των υπουργών, αλλά και δύο ακόμη βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τι δήλωσε ο κ.Φλαμπουράρης

Με νέα τρομακτικά ψεύδη προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά. Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folie Folie.

Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ’ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως Υπουργού Επικρατείας.

Η λάσπη που προσπαθούν να μου ρίξουν θα γυρίσει πίσω σε όλους όσους το επιδιώκουν. Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια