ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η στιγμή που μια γέφυρα καταρρέει, ρίχνοντας τις υποψήφιες Μις Ταϊλάνδη σε μια βρώμικη λίμνη [βίντεο]

Μια αναμνηστική φωτογραφία θέλησαν να βγάλουν υποψήφιες στον διαγωνισμό Μις Ταϊλάνδη, αλλά η επιλογή του μέρους δεν ήταν κατάλληλη.


Οι 30 υποψήφιες για το στέμμα της Μις Ταϊλάνδης θέλησαν να φωτογραφηθούν σε μια γέφυρα πεζοπορίας στο Τσιάνγκ Μάι, αλλά κατέληξαν σε μια βρώμικη λίμνη. Στο βίντεο που τραβήχτηκε, φαίνονται τα μοντέλα με τα καπέλα και τις ασπίδες προσώπου να χαμογελούν και να χαιρετούν προτού καταρρεύσει η γέφυρα, προκαλώντας κραυγές σε πολλές από αυτές


Δευτερόλεπτα πριν από την πτώση, η ομάδα των γυναικών ποζάρει σε μια κρεμαστή γέφυρα φτιαγμένη από σκοινιά που συνδεδεμένα σε έναν χαλύβδινο διάδρομο, για μια φωτογράφηση για την δεύτερη ημέρα του διαγωνισμού Μις Ταϊλάνδη.


Τραυματίστηκαν 3 διαγωνιζόμενες
Η κατασκευή όμως δεν μπορεί να κρατήσει το βάρος τους και σπάει, στέλνοντας τις γυναίκες μέσα στο νερό. Τρεις από τις διαγωνιζόμενες τραυματίστηκαν κατά την πτώση. Μία άλλη υπέστη μώλωπες στο μέτωπό της, ενώ άλλες δύο έφυγαν με γρατσουνιές.
Η πτώση συνέβη κατά την διάρκεια μιας στάσης σε ένα καφέ. Ο Βοραπότ Τσατκατζάνα, ο ντροπιασμένος ιδιοκτήτης της καφετέριας, υποσχέθηκε να καλύψει το κόστος της θεραπείας των τραυματισμένων μοντέλων. Ο 43χρονος έκανε δωρεά 14.000 ευρώ για να καλύψει τους λογαριασμούς και υποσχέθηκε να πληρώσει για τον καθαρισμό των ρούχων των διαγωνιζόμενων. «Δεν ξέρω γιατί κατέρρευσε η γέφυρα. Είναι δυνατή, αλλά δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος των γυναικών. Στο μέλλον, θα κάνουμε βελτιώσεις στην γέφυρα για να γίνει ακόμη πιο γερή».


Προσοδοφόρα βιομηχανία οι διαγωνισμοί ομορφιάς στην Ταϊλάνδη
Μετά την πτώση, οι υπόλοιπες 27 διαγωνιζόμενες στο Μις Ταϊλάνδη συνέχισαν, ενώ οι υπόλοιπες θα επιστρέψουν αύριο. Ο Δρ Αντισόρν Σούντε, επικεφαλής του διαγωνισμού ομορφιάς, αποκάλεσε την πτώση «απροσδόκητη» και πρόσθεσε πως ο διαγωνισμός, που συνήθως διεξάγεται στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ, μεταφέρθηκε φέτος στο Τσιάνγκ Μάι, για λόγους ασφαλείας και προστασίας.


Οι διαγωνισμοί ομορφιάς είναι μια ακμάζουσα βιομηχανία στην Ταϊλάνδη, με εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο όλο τον χρόνο. Οι γυναίκες μπορούν να κερδίσουν έπαθλα ισοδύναμα με χιλιάδες δολάρια σε μετρητά αλλά και βραβεία καθώς και συμφωνίες με πρακτορεία μοντέλων

Πηγή: iefimerida.gr και Viral Press

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια