ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κορωνοϊός: Ήταν διασωληνωμένος στα Χανιά και έχασε από τον ιό πατέρα και θείο μέσα σε τρεις μέρες


Ήταν διασωληνωμένος για τρεις εβδομάδες - Δεν πρόλαβε να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο του πατέρα και τον θείο του
Ένα απίστευτο δράμα ζει ένας 42χρόνος που έμεινε για τρεις εβδομάδες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό για να κρατηθεί στη ζωή. Μπορεί ο ίδιος να νοσηλεύεται πλέον σε απλή κλίνη και να περιμένει να επιστρέψει στο σπίτι του, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, δεν συνέβη το ίδιο όμως με τον πατέρα και τον θείο του οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή από κορωνοϊό με μόλις τρεις μέρες διαφορά.

Ο 42χρονος δεν μπόρεσε να αποχαιρετίσει για τελευταία φορά τον αγαπημένο του πατέρα και τον θείο του καθώς όσο καιρό ο ίδιος βρισκόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ οι δύο άντρες έδιναν τη δική τους μάχη για τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr οι τρεις άντρες με καταγωγή από την Ήπειρο είχαν συναντηθεί λίγο πριν εμφανίσουν συμπτώματα, ενώ θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η μητέρα του 42χρόνου, η οποία ωστόσο είχε ηπιότερα συμπτώματα.

Το μήνυμα του για την απώλεια των δύο αγαπημένων του προσώπων φανερώνει τον πόνο του, ενώ πολύ συγκινητικά είναι και τα μηνύματα συγγενών και φίλων που είδαν τα δύο αδέλφια τα οποία δεν είχαν αλλά προβλήματα υγείας να φεύγουν έτσι ξαφνικά από τη ζωή λόγω της ασθένειας που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή και την καθημερινότητά μας.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια