ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βίντεο από την τεράστια έκρηξη στο Νάσβιλ -Το μυστηριώδες τροχόσπιτο και το ηχητικό μήνυμα για εκκένωση


Τη στιγμή της τεράστιας έκρηξης που συντάραξε το κέντρο της πόλης Νάσβιλ ανήμερα των Χριστουγέννων, καταγράφει βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο, το οποίο είναι τοποθετημένο στη μετόπη κτιρίου στη Νάσβιλ καταγράφει την ηρεμία που επικρατεί στην πόλη στις 06.30 το πρωί των Χριστουγέννων, λίγα δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη που προκάλεσε χάος στην πόλη των ΗΠΑ.

Η έκρηξη που φαίνεται να μην στοιχίζει τη ζωή σε κάποιον άνθρωπο παραμένει μυστήριο για τις αστυνομικές αρχές του Νάσβιλ, που υποστηρίζουν πως ξεκίνησε από ένα τροχόσπιτο που βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο της πόλης. Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Σε κάθε περίπτωση, από τις πρώτες ώρες, οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για «εσκεμμένη ενέργεια», αποκλείοντας δηλαδή την πιθανότητα το περιστατικό να οφείλεται σε ατύχημα.

Βίντεο: Η στιγμή της έκρηξη στο Νάσβιλ

Το μυστήριο εντείνεται ακόμη περισσότερο από τις εικόνες που προηγήθηκαν της έκρηξης. Ακούγεται ένα ηχητικό μήνυμα, το οποίο φαίνεται να προέρχεται από το τροχόσπιτο, το οποίο προειδοποιούσε τους περαστικούς να εγκαταλείψουν την περιοχή.


Ωστόσο, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Νάσβιλ, Τζον Ντρέικ ανακοίνωσε πως οι άνδρες του εντόπισαν ευρήματα που μοιάζουν με ανθρώπινο ιστό κοντά στο σημείο της έκρηξης. Τα ευρήματα αναμένεται να εξεταστούν στα εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι πρόκειται για ανθρώπινο ιστό.

Επιχειρηματίας επικηρύσσει τους υπαίτιους της έκρηξης

Επιχειρηματίας της πόλης Νάσβιλ, ο Μάρκους Λεμονής που έχει υιοθετηθεί από Έλληνα ομογενή προσέφερε αμοιβή 246.000 ευρώ σε οποιονδήποτε μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για την υπόθεση της έκρηξης που τάραξε το κέντρο της πόλης στις ΗΠΑ.

«Θα ήθελα να βάλω αμοιβή 250.000 δολαρίων σε οποιονδήποτε παράσχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη και την καταδίκη του υπαίτιου, για το περιστατικό στη Νάσβιλ. Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια τρομοκρατία στους δρόμους» έγραψε ο Λεμονής.

https://www.iefimerida.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια