ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

«Τερατολογίες» του Μητροπολίτη Κυθήρων: «Από προϊόν εκτρώσεων το εμβόλιο - Μην το δεχτείτε»


Τουλάχιστον απορίες προκαλούν οι δηλώσεις του μητροπολίτη Κυθήρων, Σεραφείμ για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο Μητροπολίτης Κυθήρων, μετά τον εσπερινό, επικαλέστηκε… fake news για το εμβόλιο, αλλά και τον... Πάπα λέγοντας συγκεκριμένα:

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων».

Και συνέχισε ο Μητροπολίτης: «Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. Αυτό όμως είναι μεγάλο λάθος και βεβαίως εκείνος βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

Δείτε τις δηλώσεις από το 05.45:

https://www.liberal.gr/

Μερικούς κανείς θεός δεν μπορεί να τους σώσει.
Πολύ χτυπητό παράδειγμα σκοταδιστή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια