ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι Πούτιν και Ερντογάν υπεράνω όλων για τον Τραμπ


Απ’ εδώ και πέρα πρέπει να ομιλούμε για «κρίση κορυφής». Διότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, κατά την οποία άλλα λέει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και άλλα ο υπουργός του των Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο.

Ενώ λοιπόν, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας υποστηρίζει -με στοιχεία- ότι πίσω από την κυβερνοεπίθεση εναντίον του αμερικανικού κράτους βρίσκεται η Ρωσία, ο κ. Τραμπ έκρινε ότι δεν τρέχει τίποτα και μάλιστα ειρωνεύτηκε όσους υποστήριξαν το αντίθετο, άρα και τον κ. Πομπέο.

Σε αντίθεση με τον υπουργό του των Εξωτερικών, ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι όλα είναι υπό έλεγχο και μάλιστα αποδεχόμενος εμμέσως την κυβερνοεπίθεση έριξε στάχτη στα μάτια λέγοντας ότι μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτήν η …Κίνα.

Ο κ. Τραμπ δεν έκρυψε ποτέ τα λόγια του για ηγέτες όπως ο Πούτιν, ο Ταγίπ Ερντογάν, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας και άλλους. Θαυμάζει τους αυταρχικούς προέδρους και πρωθυπουργούς διότι θα ήθελε να τους μοιάσει. Θα ήθελε πάρα πολύ να έχει τη δυνατότητα να παραμείνει ισόβιος πρόεδρος, όπως και αυτοί.

Ειδικά για τον Πούτιν και τον Ερντογάν, ο θαυμασμός του υποκρύπτει -όπως τον κατηγορούν- εξυπηρέτηση εξω-κρατικών συμφερόντων του. Προσωπικών συμφερόντων, που δεν εξυπηρετούν τα στρατηγικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια