ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γερμανοί και Τούρκοι από κοινού «στοχεύουν» την ΛέσβοΓερμανική ΜΚΟ και τουρκική DIYANET δεν είναι καλός συνδυασμός

Η γερμανική ΜΚΟ AWO- Saarland που χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (BMZ), σε συνεργασία με το DITIB (χρηματοδοτεί 900 τζαμιά στη Γερμανία), παράρτημα της διαβόητης τουρκικής DIYANET (Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων), διοργάνωσαν στη Γερμανία από κοινού εκστρατεία για να συγκεντρώσουν ανθρωπιστικό υλικό για τη Μόρια (διαμένοντες πλέον στον Καρά Τεπέ).

«Τους εξηγήσαμε (σ.σ. στους Γερμανούς) ότι το DITIB είναι ένας οργανισμός που φροντίζει τους καταπιεσμένους και τα θύματα, ανεξάρτητα από τη φυλή, τη γλώσσα, τη θρησκεία, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο», έσπευσαν να επισημάνουν οι Τούρκοι, οι οποίοι μέσω της DIYANET «καλλιεργούν» τον ισλαμιστικό χαρακτήρα των Τούρκων ανά την Ευρώπη και ανάγονται σε προστάτες των μουσουλμάνων, οδηγώντας τους στον φανατισμό και τον ριζοσπαστισμό.

Οι δύο αδελφές χώρες μαζί, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε, να υπονομεύουν σταθερά την εθνική ασφάλεια μέσω «φιλανθρωπικών αποστολών» των ΜΚΟ σε διάφορα ελληνικά νησιά.

Το σχετικό ρεπορτάζ της Hurriyet:

«Ανθρωπιστική βοήθεια δόθηκε στο στρατόπεδο προσφύγων στη Μόρια στην Ελλάδα στο πλαίσιο της εκστρατείας ‘Do a Good’ στην πόλη Völklingen της γερμανικής πολιτείας Saarland.

Πάνω από 250 κουτιά ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και είδη υγιεινής συγκεντρώθηκαν με την εκστρατεία που διοργανώθηκε από τη νεολαία της οργάνωσης Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Saarland-AWO και υποστηρίχτηκε από την Τουρκική-Ισλαμική Ένωση Θρησκευτικών Υποθέσεων (DITIB, ένας από τους μεγαλύτερους ισλαμικούς οργανισμούς στη Γερμανία και πιστός στον Ερντογάν)..

Ο Kamuran Başpınar, Πρόεδρος της Ένωσης του Τζαμί Selimiye DİTİB στο Völklingen, δήλωσε ότι υποστήριξε τη φιλανθρωπική δραστηριότητα που διοργανώθηκε υπό την ηγεσία του Saarland-AWO και συμμετείχαν περίπου 20 οργανισμοί ως ένωση τζαμιών. 250 δέματα πακέτων βοήθειας παραδόθηκαν στους αξιωματούχους του Saarland-AWO.»

https://www.newsbreak.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια