ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η πολιτική γεωγραφία των ψέκων


Οι περισσότεροι από μας δεν αμφιβάλαμε για το που ανήκουν ή που φλερτάρουν πολιτικά οι ψέκες του μουτσουνοτέφτερου.
Οι περισσότεροι απ΄ αυτούς ακολουθούν αρχηγό που νομίζουν ότι τους επιβεβαιώνει ατομικά και εγωϊστικά και με το ψυχοπαθολογικό κόλλημα και πίστη σε θεωρίες συνωμοσίας την έχουν βρει καλά μεταξύ τους.
Αυτός που τα έχει όλα σε ένα, - ζηλωτής πιστός σε αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και θρησκόληπτος που δεν γνωρίζει καλά-καλά κάποια βασικά της θρησκείας που φανατικά πιστεύει και έφτασε να πουλάει ακόμα και Ευαγγέλιο του Χρηστού, ανάμεσα σε κηραλοιφές και μαντζούνια ! Ο ίδιος που τα ξέρει όλα και τα πάντα, από γεωστρατηγικά θέματα, μέχρι οικονομικά, νομικά, ιατρικά, φαρμακευτικά κλπ, ενώ ο ίδιος από ό,τι ξέρω έχει μόνο απολυτήριο λυκείου!!!

Δεν λέω ότι όλοι οι ψέκες είναι μαζί του και σέρνονται απ΄ αυτόν, υπάρχουν και οι άλλοι οι δήθεν πιο ψαγμένοι και οι δήθεν πιο προοδευτικοί που είναι μπασμένοι στο ΕΠΑΜ και διάφορα τέτοια κομματούλια-κομματούλια του ενός προσώπου με πολύ μα πολύ φανατικούς πολλές φορές σταλίνες. Εκεί μέσα έχει άγρια μείγματα, από θρησκόληπτους χριστιανούς, μέχρι δωδεκαθεϊστήρια και σταλίνες σοτσιαλανάρια.

Σχεδόν όλοι από αυτούς, όλων των κατευθύνσεων ψέκες, έχουν κοινά γνωρίσματα τα:
Στην αρχή της πανδημίας αλλά και στην συνέχεια αμφισβητούσαν την πανδημία, τον covid-19, μετά πολλοί από αυτούς πέρασαν στην αμφισβήτηση μόνο της σοβαρότητας του κορωνοϊού και έδιναν- δίνουν βαρύτητα μόνο την οικονομία και στις οικονομικές επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων προστασίας, λες και οι χιλιάδες νοσηλεύσεις-ασθενείς και θάνατοι δεν έχουν επιπτώσεις στην οικονομία.

Ειδικά ο ένας, ο μαντζουνοπώλης στην πρώτη καραντίνα έχει σταθεί εναντίον αυτής αλλά τώρα υμνεί την αποτελεσματικότητα της λέγοντας ψέματα ότι συνέβαλε και αυτός! Το κάνει μόνο και μόνο για να κατηγορήσει τώρα για την αποτυχία ελέγχου εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Τότε έβαζε αλλά και τώρα συνεχίζει να βάζει τα πιστά του τσιράκια να επιτίθενται αλλά και να βρίζουν όλους όσους λένε ότι πρέπει να μείνουν οι εκκλησιές κλειστές γιατί εκεί είναι τα πιο επικίνδυνα σημεία μετάδοσης του ιού. Αποδείχτηκε με τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη. Ειδικά με τον τρόπο που έγινε χωρίς την παραμικρή τήρηση των μέτρων προφύλαξης.
Μήπως ελπίζει οι όμοιοι του να στραφούν στα μαντζούνια του μετά τα κύριε ελέησον;

Τώρα όλοι αυτοί οι …ψυλλιασμένοι έχουν επικεντρωθεί στον αντιεμβολιαστικό τους αγώνα και δηλώνουν αρνητές των εμβολιασμών, χρησιμοποιώντας αποσπασματικά κάποιες ειδήσεις που οι ίδιες οι εταιρείες μαζί με τους οργανισμούς φαρμάκων ανακοινώνουν, δηλαδή όπως πρέπει και επιβάλλεται. Αλλά χωρίς κανένας από αυτούς τους οργανισμούς να προτρέπει του πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο, ενώ ΕΛ αρχηγός και όχι μόνο αυτός το κάνουν. 

Όσο για τον ΕΛ αρχηγό, μάλλον  αν το εμβόλιο ήταν το Ρωσικό θα πήγαινε από τους πρώτους να το κάνει, λόγω πουτινοπληξίας και ρωσολατρείας του.

Όλα αυτά τα ψύλλια-ψυλλιασμένοι, όλους αυτούς τους μήνες δεν αμφισβητούσαν μόνο την σοβαρότητα του κορωνοϊού, αλλά και το γεγονός ότι νοσηλεύονταν τόσοι σε νοσοκομεία και ΜΕΘ αλλά και τους θανάτους. Αυτό το έκαναν και συνεχίζουν να το κάνουν οπαδοί αυτών των καιροσκόπων πολιτικών αρχηγών, οι ίδιοι οι αρχηγοί δεν φαίνονται να το κάνουν...παρά μόνο να αρνούνται να εμβολιαστούν.

Όλες οι αντιδράσεις που διαβάζουμε στα κοινωνικά δίκτυα σε ότι άπτεται της πανδημίας,  έχουν πολιτικές ορμές και αφετηρίες που κάποιες βασίζονται σε πολύ αμφιλεγόμενες επιστημονικές αλλά και επιστημονοφανείς κατά καιρούς παρουσιάσεις, που είτε διαψεύδονται, είτε από μόνες τους δεν μπορούν να σταθούν. Γεμάτο το διαδίκτυο και από τέτοιες απόψεις,  πολλές φορές παρουσιάζονται παραποιημένες ανακοινώσεις και απόψεις για να βολέψει τις πολιτικές βλέψεις όλων αυτών των καιροσκόπων και στην ουσία αντικοινωνικών ατόμων και ομάδων, όχι μόνο αντικοινωνικών αλλά και αντεθνικών...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια