ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Με τη βοήθεια των Γερμανών, η Τουρκία σέρνει την Ελλάδα σε διάλογο: Κάτι δεν πάει καθόλου καλά


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Διαβάζουν οι πολίτες τις δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων για το Αιγαίο και αναρωτιούνται δικαιολογημένα οι άνθρωποι ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους η Αθήνα δημιουργεί κλίμα για την έναρξη των λεγόμενων διερευνητικών επαφών, που στην πραγματικότητα πρόκειται για διαπραγματεύσεις.

Διότι κάτι δεν κολλάει…

Η Ελλάδα ασκεί τα νόμιμα δικαιώματα της, και η Τουρκία μονίμως απαντά με παράνομες ενέργειες. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα. Όμως, οι Τούρκοι επιμένουν να θέλουν να μεταφέρουν στις διερευνητικές μία άλλη κατάσταση που εξυπηρετεί τα επεκτατικά τους σχέδια: ότι λίγο-πολύ, το μισό Αιγαίο και τα νησιά που περιλαμβάνονται (στο μισό Αιγαίο που διεκδικούν), τους ανήκουν.

Η Τουρκία συνεχίζει να παίζει το γνωστό άθλιο παιγνίδι της. Το δοκίμασε πρώτα στην Κύπρο και πέτυχε 100 στα 100. Εννοώ ότι ο διεφθαρμένος πολιτικός κόσμος του νησιού έκανε τόσες υποχωρήσεις για να φτάσουμε σε ένα σημείο η μάχη να δίνεται για να σώσουμε τις ελεύθερες περιοχές, καθώς όλα τα βρετανικά σχέδια που πλασάρονται μέσω των Ηνωμένων Εθνών θέτουν την Κύπρο υπό την απόλυτη επιρροή και τον απόλυτο έλεγχο της Τουρκίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια