ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κορωνοϊός – Μέρκελ: Δείτε τους δικούς σας με βιντεοκλήση αυτά τα Χριστούγεννα


Στο εβδομαδιαίο βίντεο podcast η Μέρκελ σημείωσε ότι «αυτό που περιμένει πολλούς από εμάς τα Χριστούγεννα είναι συνηθισμένο για τους ανθρώπους σε αποστολές στο εξωτερικό» - Σήμερα η Γερμανία ανακοίνωσε 31.000 κρούσματα και 702 θανάτους

Χριστούγεννα με… βιντεοκλήση προτείνει η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, που προέτρεψε τους πολίτες να αποφύγουν τις επισκέψεις σε συγγενείς τα Χριστούγεννα και να έλθουν σε επαφή μαζί τους αξιοποιώντας την τεχνολογία.

Μάλιστα, η Μέρκελ υπενθύμισε ότι όσοι υπηρετούν στο εξωτερικό και υπηρετούν την πατρίδα, γνωρίζουν τι σημαίνει η εξ αποστάσεως επαφή.

«Οι γυναίκες και οι άνδρες που υπηρετούν μακριά από την πατρίδα για να εγγυηθούν την ασφάλειά μας γνωρίζουν τι σημαίνει να έχεις περιορισμένη επαφή με τους αγαπημένους», είπε η Μέρκελ, κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου της βίντεο -podcast. «Γνωρίζουν τι σημαίνει να μπορείς (να επικοινωνήσεις) μονάχα μέσω Skype, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αντί να είσαι μαζί τους», συμπλήρωσε.


Η Γερμανία κατέγραψε περισσότερα από 31.000 νέα κρούσματα και 702 θανάτους σήμερα, σύμφωνα με το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ. Πρόκειται για τον διπλάσιο αριθμό των μολύνσεων από εκείνον που καταγράφηκε στις 15 Δεκεμβρίου, μία ημέρα προτού η Γερμανία εισέλθει σε ένα αυστηρό λοκντάουν, που αναμένεται να διαρκέσει έως τουλάχιστον τις 10 Ιανουαρίου.

«Αυτό που περιμένει πολλούς από εμάς τα Χριστούγεννα είναι συνηθισμένο για τους ανθρώπους σε αποστολές στο εξωτερικό», πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος, έχοντας ως φόντο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια