ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κυρώσεις ή βέτο σε όλα, η μόνη επιλογή Αθήνας και Λευκωσίας: Και ένα υστερόγραφο για τα ελληνικά ΜΜΕ και την τουρκική προπαγάνδα


Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κύπρου έδωσαν τις δικές τους μάχες για τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι έχουν κάνει στον υπερθετικό βαθμό την απαιτούμενη προετοιμασία πριν από τη σύνοδο κορυφής των ηγετών των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μερικοί εκ των αναγνωστών θα γελάσουν, διότι δεν πιστεύουν τίποτα πια, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και οι πολίτες δεν πιστεύουν διότι έχουν δει πολλά τα μάτια τους. Άκουσαν υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

Το Βερολίνο σταματά μέχρι σήμερα κάθε προσπάθεια για να τιμωρηθεί η Τουρκία. Το ίδιο και ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Και σταματούν τις κυρώσεις εναντίον της κατοχικής δύναμης διότι έχουν οικονομικά συμφέροντα. Ο Αμερικανός Πλανητάρχης έχει και προσωπικά οικονομικά συμφέροντα με την Τουρκία και τον πρόεδρό της.
Ο Νίκος Δένδιας και ο Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνεννόηση βεβαίως με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, έφεραν το θέμα των κυρώσεων στην Τουρκία, σε ένα καλό σημείο. Έκαναν ότι μπορούσαν να κάνουν. Τώρα είναι η ώρα των ηγετών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Αναστασιάδης, θα λάβουν τις τελικές αποφάσεις όταν γίνουν γνωστές οι “βουλές” των εταίρων της Ελλάδας και της Κύπρου.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια