ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πουλούσε αντιμνημόνιο ενώ είχε «διαμερισματάκια» στο Λονδίνο.
«Δικά της λεφτά, άξια δουλεμένα τα κάνει ό,τι θέλει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης

Σκληρή κριτική στην δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα ασκεί ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στα social media.

Η τοποθέτησή του έρχεται σε συνέχεια των όσων είχε πει η προσφάτως παραιτηθείσα αρθρογράφος των Νέων σχετικά με την επιλογή της να αγοράσει δύο διαμερίσματα στο Λονδίνο. «Το πρόβλημα με τα «δύο διαμερισματάκια στο Λονδίνο για αποκούμπι» δεν είναι ο πλούτος», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης.

Στην συνέχεια σημειώνει: «Δικά της λεφτά, άξια δουλεμένα τα κάνει ό,τι θέλει, αλλά ότι όταν πούλαγε αντιμνημόνιο, «υπερήφανα» όχι, «το νόμισμα δεν είναι φετίχ» κλπ εκείνη θα είχε αποκούμπι ενώ όλοι εμείς όχι. Χυδαίο!».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


Υπενθυμίζεται πως η Έλενα Ακρίτα προ ημερών είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι την εποχή των παχέων αγελάδων στο Mega, ο Γιώργος κι εγω κάναμε τέσσερα σίριαλ που έγιναν όλα μεγάλες επιτυχίες. Ήταν μια δεκαετία που τα κανάλια μάς χρυσώναν, μιλάμε για υψηλά συμβόλαια. Τότε με την βοήθεια το άντρα μου και ένα δάνειο, αγόρασα δυο μικρά διαμερισματάκια στο Λονδίνο. Για μια δύσκολη ώρα σαν αποκούμπι για το παιδί μου, τον άντρα μου κι εμένα. Είμαι ευγνώμων σε εκείνη την δεκαετία που εξασφάλισε οικονομικά την οικογένεια μου».


Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν η Έλενα Ακρίτα επέστρεψε με νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι: «Αν νομίζουν μερικοι ότι αριστερός είναι αυτός που ‘κάνει σκόντο’ στην εργασία του σε μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, δεν ξέρει τί τού γίνεται. Λογαριασμό για το πως επένδυσα τα δεδουλευμένα μου ούτε δίνω, ούτε ζήτω να μου δώσουν οι άλλοι».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια