ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Του είπαν ποτέ οι ομογενείς φίλοι του Τραμπ για τον Ερντογάν και την Ελλάδα;


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Εν μέσω των δικαιολογημένων πανηγυρισμών για την επιβολή των αμερικανικών κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας, εμφανίστηκε μία διαφήμιση στην εφημερίδα New York Times, που έγινε μεγάλη είδηση στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Δυστυχώς, αναφορά έκανε και η δική μας ιστοσελίδα, αναδημοσιεύοντας το κείμενο της εφημερίδας Εθνικός Κήρυκας της Νέας Υόρκης. Και λέω δυστυχώς, διότι τέτοια γεγονότα πρέπει να παρουσιάζονται ως έχουν. Όχι όπως ευχόμαστε να είναι…

Δεν λέω. Με …εντυπωσίασε η διαφήμιση που δημοσίευσαν στην New York Times οι πέντε Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες Τζον Κατσιματίδης (John A. Catsimatidis), Αντριου Λιβέρης (Andrew Liveris), Ντένις Μεχίελ (Denis Mehiel), Μάικλ Ψαρός (Michael Psaros) και Τζορτζ Στάμας (George P. Stamas).
Και με εντυπωσίασε διότι η δημοσίευση ακολούθησε την ανακοίνωση των κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας από την αμερικανική κυβέρνηση. Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι αναγνώστες της Hellas Journal, η μάχη για την επιβολή των κυρώσεων ξεκίνησε από μία διαφήμιση, που σχεδίασε η οργάνωση HALC και πλήρωσε ο πατριώτης επιχειρηματίας Νίκος Μούγιαρης.

Είναι επιβεβαιωμένο από το αποτέλεσμα ότι εκείνη η διαφήμιση είχε μεγάλη επίδραση στα μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου και σε αξιωματούχους της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ. Τότε, πολύ ορθά προβλέψαμε ότι η διαφήμιση με το κατάμαυρο F-35 θα προκαλούσε τσουνάμι. Και επιβεβαιώθηκαμε.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια