ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κι άλλο ψέμα Τσίπρα για τη βίλα στο Σούνιο: ''Ήταν 10 χρόνια ανεκμεταλλευτη''... και νοικιαζόταν στο AirBnB 100€ τη βραδιά


Συνεχίζονται χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για το… παρελθόν της βίλας που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο, έναντι 500 ευρώ το μήνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πριν από μερικές μέρες με ανάρτησή του στο Facebook έδωσε στη δημοσιότητα το μισθωτήριο και ανέφερε ότι το σπίτι αυτό στο Σούνιο (πέντε μέτρα από τη θάλασσα) το ανακαίνισε ο ιδιοκτήτης του και στη συνέχεια το νοίκιασε σε εκείνον για 3+1 χρόνια. Για τα τρία πρώτα χρόνια το ενοίκιο μηνιαίως θα ήταν 500 ευρώ και για τον τέταρτο χρόνο 900€.

Το γεγονός ότι στη βίλα είχε μπει από τον ιδιοκτήτη της πωλητήριο για 1,2 εκατ. ευρώ αλλά τελικά αποφάσισε (ύστερα από μια συνάντηση σε ταβέρνα της περιοχής όπως είπε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας) να δώσει 20.000 ευρώ για την ανακαίνιση και να το νοικιάσει (έναντι 18.000 ευρώ για τα τρία πρώτα χρόνια) στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ γέννησε πλήθος ερωτημάτων.

Ακόμη περισσότερα γεννιούνται από το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, σύμφωνα με την οποία το ίδιο ακίνητο, πριν το νοικιάσει ο Αλέξης Τσίπρας και πριν ανακαινιστεί, νοικιαζόταν μέσω AirBnB έναντι 100 ευρώ τη βραδιά! Και αυτή ήταν η τιμή για το μισό σπίτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από τις 12 έως τις 18 Αυγούστου του 2019, για έξι νύχτες δηλαδή, ο ενοικιαστής πλήρωσε 688 ευρώ μαζί με τους φόρους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια