ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πολάκης: Τον «γλεντάει» το twitter για την επίθεση στον Τσιόδρα


Οι χρήστες θύμισαν τις παροτρύνσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για γαργάρες με Listerine ως «ασπίδα» κατά του κορωνοϊου

Σε μπούμερανγκ μετέτρεψε το διαδίκτυο την χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον Σωτήρη Τσιόδρα (υποστήριξε ότι ο καθηγητής λέει «επιστημονικές αρλούμπες» )με τους χρήστες του twitter να υπενθυμίζουν πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετούσε επικίνδυνα fake news και συνιστούσε στους πολίτες… γαργάρες με γνωστό στοματικό διάλυμα ως μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό.

Αφορμή για το νέο «γλέντι» στο διαδίκτυο έδωσε για μια ακόμα φορά ο κ. Πολάκης κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας. Κορυφώνοντας την τακτική που φαίνεται να έχει υιοθετήσει κεντρικά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής έβαλε στο στόχαστρό του τον κ. Τσιόδρα και τα υπόλοιπα στελέχη της επιστημονικής επιτροπής, λέγοντας ότι υποκύπτουν στις κυβερνητικές πιέσεις και αλλάζουν τις εισηγήσεις τους προκειμένου να μην δυσαρεστήσουν το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της λειτουργίας των σχολείων λέγοντας «τι είναι αυτό που ακούσαμε σήμερα; Ότι τα μικρά παιδιά δεν κολλάνε στο σχολείο. Τι επιστημονικές αρλούμπες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου;». Να σημειωθεί ότι πορίσματα πρόσφατων μελετών διεθνών ινστιτούτων ερευνών συμπίπτουν με τις εκτιμήσεις του του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών ότι τα περισσότερα παιδιά δεν εκδηλώνουν συμπτώματα της Covid-19 και ότι υπάρχουν μόνο λίγες ενδείξεις μετάδοσης του ιού στα σχολεία.

Για την νέα τοποθέτηση του κ. Πολάκη το twitter έγραψε:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια