ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

O απαράδεκτος Τσίπρας ποντάρει μόνο στην καταστροφή, παρακαλάει για θανάτους


Σχόλιο: Βγήκε ο καραγκιόζης να μας πει ότι η Ιταλία διπλασίασε τις ΜΕΘ στη Λομβαρδιά ή η Γαλλία αύξησε τις ΜΕΘ από 5.000 σε 8.000... Ρε καραγκιόζη κι αν παραβλέψουμε ότι άφησες 500 ΜΕΘ και έγιναν πάνω από 1000.... αφού η Ιταλία τα έκανε καλύτερα γιατί χθες είχε 500 νεκρούς; Με 5πλάσιο πληθυσμό της Ελλάδας έχει 25πλάσιους νεκρούς!
Για το ότι έχουμε «μόνο» 15 και 20 νεκρούς καθημερινά κουβέντα δεν είπε ο καραγκιόζης που παρακαλεί να πεθάνει κόσμος για να βγει να λέει τις μαλ@κίες του

Τα ρέστα του για να αποκομίσει κομματικά οφέλη και να διασωθεί πολιτικά δίνει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ η χώρα μπαίνει σε ένα δεύτερο αναγκαστικό lockdown.

Στην Κουμουνδούρου βλέποντας τη διαρκή κατρακύλα στις δημοσκοπήσεις, και ζαλισμένοι από τις έντονες εσωκομματικές αναταράξεις αποφάσισαν να ανεβάσουν τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης και να βάλουν στην πρώτη γραμμή της δικής τους ατζέντας τη διαχείριση της πανδημίας, μια ομολογουμένως βολική επιλογή για ένα κόμμα που δεν διαθέτει προγραμματικό λόγο, ενώ τα στελέχη του αδυνατούν να προσέλθουν στο δημόσιο διάλογο με πειστικά επιχειρήματα.

Η σπουδή του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να δώσει άμεσα συνέντευξη τύπου με αποκλειστικό θέμα την πανδημία καταδεικνύει το άγχος του και τους προβληματισμούς του, καθώς η Κυβέρνηση έχει πετύχει σε περιόδους κρίσεων να καταγράψει θετικές κριτικές και να συσπειρώσει τους πολίτες γύρω της , όπως φάνηκε την περίοδο Μαρτίου–Απριλίου.

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι στην περίπτωση που το Μέγαρο Μαξίμου αντέξει τις ισχυρές πιέσεις του επερχόμενου χειμώνα λόγω της ύφεσης και των προβλημάτων από την έξαρση του Κορωνοϊού, τότε θα κυριαρχήσει απόλυτα στο πολιτικό σκηνικό βάζοντας παρακαταθήκη για μία νέα τετραετία όποτε προκηρυχθούν εθνικές εκλογές.

Στην αντίπερα όχθη, η βιωσιμότητα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και η απουσία οράματος και σοβαρής εναλλακτικής πρότασης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, βάζει ταφόπλακα στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα για επανάκαμψη, εγκαταλείποντας οριστικά τις προσδοκίες για ανακατάληψη των αρμών της εξουσίας.

https://dexiextrem.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια