Το εξώφυλλο του σατιρικού περιοδικού υπό τον τίτλο: «Η Γαλλία θα είναι πάντα η Γαλλία»
«Η Γαλλία θα είναι πάντα η Γαλλία», γράφει στο σημερινό πρωτοσέλιδό του το σατιρικό περιοδικό «Chαrlie Hebdo», λίγες ημέρες μετά τις φονικές επιθέσεις στη Νίκαια.
Στο εξώφυλλο απεικονίζονται τρεις αποκεφαλισμένες χορεύτριες να λικνίζονται στους ρυθμούς του καν καν.
Είχε προηγηθεί η δολοφονία του καθηγητή Ιστορίας Σαμιουέλ Πατί στο Παρίσι επειδή είχε δείξει στη τάξη του σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ.
Υπενθυμίζεται ότι το γαλλικό περιοδικό «Charlie Hebdo» σατίρισε πρόσφατα, προκαλώντας αντιδράσεις, τον Σουλτάνο του Βοσπόρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει κατά του Εμανουέλ Μακρόν και της Γαλλίας, σχετικά με τον ακραίο ισλαμισμό.
Το σατιρικό περιοδικό είχε απεικονίζει τον Τούρκο Πρόεδρο να φοράει μόνο το εσώρουχό του στην γελοιογραφία του εξωφύλλου με τον τίτλο «Ωωω, ο Προφήτης!».
0 Σχόλια
Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε