ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο πεθερός του Έλληνα CEO της Pfizer στο Live News - βίντεο

Με τα θερμότερα λόγια μιλά για τον Έλληνα CEO της Pfizer – της εταιρίας που δίνει ελπίδα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, Άλμπερτ Μπουρλά, ο πεθερός του.

Ο πεθερός του mister Pfizer, ο Ισαάκ Αλχανάτης μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τον Έλληνα CEO της φαρμακευτικής εταιρείας που σκορπά προσδοκίες με εμβόλιο κατά του ιού, Άλμπερτ Μπουρλά.

“Ο γαμπρός μου είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα. Τον γνώρισα όταν αρραβωνιάστηκε με την κόρη μου πριν 25 χρόνια και από τότε τον λάτρεψα. Αν θυμάμαι καλά, μετά από 1 – 1,5 χρόνο που παντρεύτηκαν, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, πήγε στην Αθήνα και στη συνέχεια πήγε Αμερική”, λέει ο κ. Αλχανάτης.

Απαντώντας στο γιατί ο κ. Μπουρλάς εγκατέλειψε την Ελλάδα που τόσο αγαπούσε, ο ίδιος είπε ότι “οι κυνηγοί κεφαλών συνήθως βρίσκουν τον τρόπο να τραβήξουν τα καλύτερα κεφάλια της Ελλάδας κοντά τους”.

“Το σπίτι του σήμερα είναι στη Νέα Υόρκη, που μένει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του. Εκείνος έρχεται λίγο το καλοκαίρι. Εγώ πηγαίνω μια φορά στα 1 – 2 χρόνια”, προσθέτει ο κ. Αλχανάτης.

“Μίλησα μαζί του και του έδωσα συγχαρητήρια. Χαρήκαμε μαζί. Αμέσως θα κάνω το εμβόλιο αν μου δοθεί η ευκαιρία”, κατέληξε ο κ. Αλχανάτης.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του πεθερού του Έλληνα CEO της Pfizer στον Νίκο Ευαγγελάτο:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια