ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βερολίνο: Οι ΜΚΟ θα αποφασίζουν ποιό κράτος «αξίζει» χρηματοδότησης στην ΕΕ!


Βέτο από την Ουγγαρία και την Πολωνία στην "πολιτική" της Μέρκελ

Σε προειδοποίηση προς «κάθε ενδιαφερόμενο» ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση εξελίσσεται σε Σοβιετική Ένωση» προχώρησε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν αναφορικά με την προσπάθεια να επιβληθούν από τις Βρυξέλλες φωτογραφικές προδιαγραφές για το ποιοι θα λαμβάνουν χρήμα από τον ετήσιο προϋπολογισμό βάσει... εκθέσεων ΜΚΟ του Τ.Σόρος που θα κρίνουν πόσο... «ανεκτικό» είναι ένα κράτος σε παράνομους μετανάστες και «προοδευτικές» ιδέες!

«Η Ουγγαρία δεν μπορεί να δεχτεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση σύμφωνα με αυτά που θεωρεί η ΕΕ ως προϋπόθεση για "κράτος δικαίου", διότι τότε η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αρχίσει να μοιάζει με τη Σοβιετική Ένωση. Αλλά δεν δημιουργήσαμε την ΕΕ για να έχουμε μια νέα Σοβιετική Ένωση», δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός

Ο Ορμπάν έχει την εξουσία στην Ουγγαρία περισσότερο από μια δεκαετία και έχει εφαρμόσει εθνοκεντρικές πολιτικές υπέρ των Ούγγρων πολιτών και γι'αυτό οι Βρυξέλλες προσπαθούν να τον απομακρύνουν πάση θυσία.

Στην χθεσινή του συνάντηση με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ξεκαθάρισε ότι «Δεν μπορεί η Ουγγαρία μπορεί να εμποδίσει το μέτρο που προωθεί το Βερολίνο αλλά κάτι τέτοιο θα μετέτρεπε την ΕΕ σε Σοβιετική Ένωση»

Ο κύριος σύμμαχος της Ουγγαρίας στην ΕΕ, η Πολωνία, δια του πρωθυπουργού της Ματέους Μοραβιέσκι έστειλε επιστολή στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, με την οποία απειλεί ότι θα μπλοκάρει τον προϋπολογισμό για την περίοδο 2021-2027, εάν η ΕΕ θεσπίσει ένα κριτήριο «κανόνα δικαίου» που θα κρίνεται από... ΜΚΟ!

Αυτό το κριτήριο προωθείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αρκετές χώρες της Βόρειας Ευρώπης, όπως οι Κάτω Χώρες, οι οποίες ζήτησαν επίσης άλλη διατύπωση του μέτρου και εξαίρεση των ΜΚΟ.

Η Πολωνία και η Ουγγαρία, όπως και άλλα μέλη της ΕΕ, θα θέσουν βέτο στην υιοθέτηση του πολυετούς δημοσιονομικού πλαισίου, καθώς θα παραδίδονταν στο έλεος των ΜΚΟ, δηλαδή του Τ.Σόρος με τον οποίον ο συμπατριώτης του Β.Ορμπάν βρίσκεται σε μετωπική σύγκρουση και του έχει απαγορεύσει την είσοδο και την δραστηριοποίηση στην χώρα!

https://kostasxan.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια