ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γελοίοι


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ......Αναπαράγεται γελοιότητες του υπουργού των επήλυδων.... Εάν  κάνουν οι Τούρκοι ρεσάλτο σε ελληνικής  σημαία πλοία , φαντάζεται το ρεσάλτο θα κάνουν οι δικοί μας στα τουρκικά πλοία;.....Σε όλο το Αιγαίο ;.....

Μπορεί τα Δαρδανέλια και ο Βόσπορος  να ελέγχονται από τους  επήλυδες Τούρκους ... Αλλά όλα τα άλλα είναι δικά μας...!!! 

ΤΟ ΑΙΓΑΊΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ 

Τα ελληνικής σημαίας πλοία μεταφέρουν συνήθως άλλων χωρών προϊόντα ... Φαντάζεστε τι θα γίνει εάν οι επήλυδες  προσπαθήσουν κάτι τέτοιο ...!!! 

ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤE ;


 Η ΕΙΔΗΣΗ...

Άθλιες απειλές μέσω Yeni Safak: Ετοιμάζουν αντίποινα σε ελληνικά πλοία μετά τη γερμανική νηοψία..


Για πιθανά αντίποινα σε ελληνικά πλοία ως απάντηση στη νηοψία που πραγματοποίησε η γερμανική φρεγάτα Αμβούργο στο τουρκικό φορτηγό πλοίο «Rosalin A» κάνει λόγο δημοσίευμα της Yeni Safak.

Στο νέο προκλητικό δημοσίευμα, σημειώνεται ότι ο τουρκικός στόλος τέθηκε σε κατάσταση επιφυλακής μετά την επιχείρηση IRINI, στο πλαίσιο της οποίας επιχειρήθηκε νηοψία σε τουρκικό πλοίο ανοιχτά της Λιβύης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το εμπάργκο όπλων τηρείται.

Το δημοσίευμα της Yeni Safak

«Επειδή ο διοικητής της ‘εισβολής’ ήταν Έλληνας, εξετάζεται το ενδεχόμενο των αντιποίνων σε ελληνικά πλοία στην ανατολική Μεσόγειο» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι χθες ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε λόγο για απάντηση της Τουρκίας «στο πεδίο της δράσης» αναφερόμενος στην επεισοδιακή έρευνα επί του τουρκικού πλοίου.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ανατολού», ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε «Θα δώσουμε απάντηση και στο πεδίο της δράσης, ενώ θα παρακολουθούμε και τις νομικές και πολιτικές διαδικασίες. Θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται. Αυτή είναι η εντολή του Προέδρου μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια