ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέα αθλιότητα της «Αυγής», τώρα στοχοποιεί τους εθελοντές


Για στοχοποίηση των εθελοντών στη μάχη κατά του κορωνοϊού από το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την εφημερίδα «Αυγή» κάνει λόγο η ΝΔ.

Την ώρα που το πανελλήνιο έχει συγκινηθεί από την άδολη προσφορά εθελοντριών και εθελοντών νοσηλευτών που έσπευσαν στη Θεσσαλονίκη να βοηθήσουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού -μια πράξη που ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε βαθιά πατριωτική σε τηλεδιάσκεψη που είχε μαζί τους - η «Αυγή» επιλέγει να εκτοξεύσει χολή, με ιδεολογικό πρόσημο.

Σχολιάζοντας άρθρο του Π. Κατσάκου στην «Αυγή» υπό τον τίτλο «εθελοντισμός, ο φερετζές του νεοφιλελευθερισμού», η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για ένα ακόμη ολίσθημα της εφημερίδας, μετά την άθλια ανάρτηση για τους τάφους στις Σέρρες. Μια ανάρτηση την οποία η Αυγή διέγραψε και ζήτησε συγγνώμη.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αθλιότητα με τους τάφους, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Σήμερα έβαλε στο στόχαστρο τους εθελοντές που με αυτοθυσία έσπευσαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους που δίνουν μάχη για τη ζωή. Εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών και ως πολιτικές ύαινες ποντάρουν στην καταστροφή για να ανακάμψουν πολιτικά. Και φροντίζουν να το δείχνουν καθημερινά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια