ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ξαναχτύπησαν τα…τετραπέρατα ψέκια


Ξαναχτύπησαν τα…τετραπέρατα ψέκια εκμεταλλευόμενα μια είδηση που κυκλοφορεί από το πρωϊ που λέει ότι στην επαρχία της Κίνας Βουχάν, όπου πρωτοπαρατηρήθηκαν κρούσματα του κορωνοιού, οι νέοι ξεφαντώνουν στα μπαρ χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Τι κάνουν τα κουτοπονηρούλια για να συνεχίσουν να ισχυρίζονται ότι ο ιός είναι απάτη! Και τι απάτη, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!
Απομόνωσαν από την είδηση αυτό που τα… συμφέρει πνιγμένα στην βλακεία τους, και το κυριότερο είναι ότι κανένα από αυτά τα ψέκια δεν ασχολήθηκε με την είδηση που κυκλοφόρησε πριν μέρες, ότι στην Κίνα και σε άλλες χώρες της εκεί περιοχής όπως στην Νότια Κορέα, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, κατάφεραν να ελέγξουν την εξάπλωση-διασπορά του ιού και να την μηδενίσουν. Η είδηση ανέφερε ειδικότερα την επαρχία Βουχάν, ότι μετά από μήνες βρήκε τον ρυθμό της. Και βέβαια θα αποσιωπήσουν εντελώς το γεγονός και τον τρόπο πως αυτές οι χώρες εκμηδένισαν, την εξάπλωση του ιού.
Αυτό το αποσιωπούν γιατί δεν τους βολεύει για να συνεχίσουν τις καραμπούρδες τους περί μέτρων φύλαξης, οι οποίο αυτοί λαοί τήρησαν κατά γράμμα, εντελώς πειθαρχημένα, κάτι που τα ψέκια δεν αντέχουν να παραδεχτούν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια