ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ονειρεύονται πολιτικά μεγαλεία πασάροντας πζζζεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας για τον covid-19, κατηγορώντας άλλους χωρίς ίχνος αυτογνωσίας.


Επειδή όλα έχουν ένα όνομα: Τα ΕΠΑΜια λύσσαξαν να επιτίθενται σε αναρτήσεις που αμφισβητούν αυτά που έκαναν σημαία εκμεταλλευόμενοι ένα παγκόσμιο κακό, ονειρευόμενοι πολιτικά μεγαλεία, αφού δεν τα κατάφεραν σαν αφυπνιστές αντιμνημονιακοί!
Εδώ ελπίζουν να περιμαζέψουν και τα πολιτικά ορφανά άλλων κομμάτων, από την άκρα δεξιά και άκρα αριστερά, βέβαια με πολύ πατριδοκαπηλία.
Ποντάρουν και σε αρκετούς δογματικούς-θεούσους, όχι πιστούς χριστιανούς σε αυτούς υπάρχουν πολλοί με ορθολογική σκέψη, τους δογματικούς- τους θεούσους αρκετούς από αυτούς τους έχουν από καιρό.
Ο μόνιμος λόγος τους-απάντηση, είναι: Αυτά τε λένε τα ξεπουλημένα κανάλια, αυτά τα λένε οι προδότες, αυτά τα λένε αυτοί που τα παίρνουν!

Ενώ όσα λένε αυτά τα αφυπνιστήρια είναι η μοναδική αλήθεια και πραγματικότητα!
Τελευταία έκαναν σημαία λεγόμενα ενός τραγουδιστή- τραγουδιάρη, εγώ πρώτη φορά τον είδα, αλλά κατά το ΧαρυΚλυννικό, όλη η Ελλάδα τραγουδάει, τον θεωρώ και γω τραγουδιστή.
Άντε μπρε, την επόμενη φορά βγάλτε και κανα χασάπη κατευθείαν από σφαγείο να μας ενημερώσει, επειδή όλη η Ελλάδα δεν σφάζει, όπως τραγουδάει.

(Δεν τα βάζω με κανένα επάγγελμα, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας με όλα τα μαργαριτάρια που επαναστατούν εναντίον της επιστήμης και των ειδικών, για να μας ενημερώσουν αυτοί πιο έγκυρα!) 

Πείτε μου, αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τα τοιούτα;
Από εμπειρία, ξεκάθαρα ΟΧΙ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια