ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο πονηρούλης Στόλτενμπεργκ έπεσε σε... "τοίχο"


Οι πονηρές φιλοτουρκικές προτάσεις του Στόλτεμπεργκ δεν περνούν το ελληνικό… τείχος προστασίας
Τι πραγματικά συζητάνε οι του Ναυτικού, του Στρατού και τη Αεροπορίας στο ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο της δημιουργίας μηχανισμού αποτροπής έντασης Ελλάδας-Τουρκίας;
Στην αρχή, ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ παρέδωσε στους Έλληνες ένα έγγραφο με το οποίο ζητούσε… τον ουρανό με τ’ άστρα, κάνοντας τα χατίρια των Τούρκων. Ήτοι να τους ενημερώνουμε πότε σκοπεύουμε να πετάξουν τα μαχητικά μας, προς ποιον προορισμό, σε ποια απόσταση, έως και το σημείο που θα διεξάγονταν αερομαχίες κατόπιν ραντεβού μας υποδείκνυαν.

Τα «σκοτώσαμε» όλα αυτά εν τη γενέσει τους, διότι αν τα δεχόμασταν δεν θα επρόκειτο περί μηχανισμού αποτροπής ούτε περί της άμυνας της χώρας, αλλά περί ολικής παράδοσης στον αντίπαλο. Δεν γινόταν.

Μετά, η συζήτηση έφθασε στη θάλασσα και οι Τούρκοι έχουν άλλα ντέρτια. Τους ενοχλεί που Ναυτικό και Αεροπορία δεσμεύουν μόνιμα πεδία βολής γιατί, κατά τη γνώμη τους, αυτό συνιστά κυριαρχία. Και αυτό βεβαίως απορρίπτεται. Τα πεδία βολής μας είναι εναρμονισμένα με τον εθνικό εναέριο χώρο και αυτό τους πονά πολύ.

Στην πραγματικότητα, μέσα από μια τάχα τεχνική διαδικασία ο πονηρός Στόλτενμπεργκ και τα… συνεταιράκια του επιδιώκουν να ανοίξουν συζήτηση για θέματα που ακουμπούν τον σκληρό πυρήνα της κυριαρχίας μας.

Ευτυχώς η ομάδα Παναγιωτόπουλος (ΥΕΘΑ), Φλώρος (Α/ΓΕΕΘΑ), Πετράκης (Α/ΓΕΝ), Λαλούσης (Α/ΓΕΣ), Μπλιούμης (Α/ΓΕΑ), είναι πολύ δεμένη και ιδιαιτέρως αποτελεσματική στις αποκρούσεις.

Όταν θα μπλέξουν οι πολιτικοί δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Newsbreak

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια