ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ελλάδα: Αφγανοί μετανάστες ετοιμάζουν πόλεμο… αυτοσχέδια σπαθιάΣοκάρει βίντεο με Αφγανούς στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Ριτσώνα, να φτιάχνουν και να μοιράζουν μεταξύ τους αυτοσχέδια σπαθιά. Τα σπαθιά κατασκευάζει από λαμαρίνα νεαρός αλλοδαπός με την χρήση.. ηλεκτρικού τροχού ενώ δεκάδες άτομα γύρω του να περιμένουν να πάρουν από ένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από μετανάστες στην Ριτσώνα, αλλοδαποί με καταγωγή από το Αφγανιστάν ετοιμάζονται για αντίποινα σε βάρος αλλοδαπών άλλων εθνικοτήτων, άλλοι συγκεντρώνοντας πέτρες και άλλοι κατασκευάζοντας αυτοσχέδια σπαθιά και μαχαίρια.

«Να ενωθούμε όλοι οι Άραβες και να τους σκοτώσουμε πριν μας σκοτώσουν αυτοί» αναφέρεται σε ένα από τα μηνύματα, ενώ σοκάρει, μεταξύ άλλων, στιγμιότυπο με ανήλικο αλλοδαπό να κρατά στο χέρι του ένα από τα αυτοσχέδια μαχαίρια.

Τα στιγμιότυπα προέρχονται από βίντεο το οποίο ανέβηκε εχθές και σήμερα σε ομάδα κοινωνικού δικτύου μεταναστών και προσφύγων που διαμένουν στην χώρα μας, αρκετοί εκ των οποίων ζητούν να παρέμβουν άμεσα οι Αρχές και να απομονώσουν τις «εγκληματικές συμμορίες» πριν αρχίσει η «σφαγή». Το βίντεο αναπαράγει ήδη από το μεσημέρι ομάδα μεταναστών και προσφύγων στην Γερμανία

Σχόλιο του DP: Από αυτό το βίντεο προκύπτει ένα απλό ερώτημα, «Σήμερα είναι οι αλλοεθνείς αντίπαλοί τους, εναντίον των οποίων θα χρησιμοποιήσουν τα σπαθιά αυτά. Αύριο ποιοι θα είναι τα επόμενα θύματά τους»

ΠΗΓΗ Police Report

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια