ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Θέλει να αγοράσει και άλλα διαμερίσματα;;;


Το εξωφρενικό ποσό των 300.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση ζητάει ο Δημήτρης Παπαδημούλης από την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Όπως έγραψε στο προφίλ της στο twitter η πολιτεύτρια της ΝΔ, o κ. Παπαδημούλης επέλεξε να προχωρήσει δικαστικά ζητώντας μου το εξωφρενικό ποσο των 300000 ευρώ! για (δήθεν) συκοφαντική δυσφήμιση επειδή του άσκησα αμιγώς ΠΟΛΙΤΙΚΗ κριτική. Αναφαίρετο δικαίωμά του. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Ραντεβού στα δικαστήρια.


Αφορμή ήταν ένα παλιότερο tweet της Α. Λατινοπούλου που τον ταυτίζει, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Δ. Παπαδημούλης, με τους καταδικασμένους για υποθέσεις διασπάθισης δημόσιου χρήματος, Τ. Μαντέλη και Α. Τσοχατζόπουλο.«Με την ανάρτησή της, η χρήστης του ιστότοπου επεδίωξε δολίως και παραπειστικώς να ταυτίσει τον εντολέα μας με πρόσωπα της πολιτικής ζωής, τα οποία έχουν αμετακλήτως καταδικασθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη για πράξεις διαφθοράς σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου» σημειώνεται στο δελτίο Τύπου της δικηγορικής εταιρίας «Θεόδωρος Π. Μαντάς & Συνεργάτες».

Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει "οποιαδήποτε προσωπική μου ενασχόληση και ανάμειξη με έτερες πηγές εισοδήματος, έγκειτο πάντοτε στα νόμιμα και επιτρεπτά όρια βάσει της ιδιότητάς μου. Επομένως, καθίσταται σαφές ότι μοναδικός στόχος της εναγομένης με την επίδικη δημοσίευσή της, ήταν τόσο η απόκρυψη της αλήθειας, όσο και η κατασυκοφάντηση του προσώπου μου"


Ο Παπαδημούλης, η Λατινοπούλου, η μήνυση και οι αντιδράσεις στα social


Ένα σχόλιο της δικηγόρου και υποψήφιας με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε την αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Κεντρικό πρόσωπο των social media τείνει να γίνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Άλλοτε με τα καρότσια στο σούπερ μάρκετ, άλλοτε με τα ακίνητα που απέκτησε και τις τελευταίες ώρες με τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον της δικηγόρου και υποψήφιας βουλευτή με τη ΝΔ  στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτης Λατινοπούλου για ένα σχόλιό της στο Twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο των social media, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι χρήστες κατέκλυσαν τα social media από σχόλια για τη συγκεκριμένη υπόθεση, επιστρατεύοντας μπόλικο χιούμορ, ειρωνεία και καυστικές αναφορές, κυρίως, στα πολλά ακίνητα που διαθέτει ο κ. Παπαδημούλης.

«Αυτό που έχει στρέψει τον κόσμο μακρυά από την πολιτική είναι ότι οι άνθρωποι σαν τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαδημούλη και πολλούς άλλους, πως μπήκαν ''ξυπόλητοι'' στην πολιτική και σε λίγα χρόνια βρέθηκαν με κολοσσιαίες περιουσίες, με κάποιον τρόπο #Παπαδημούπολη». Τo παραπάνω tweet της υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αφροδίτης Λατινοπούλου, στις 13 Ιουνίου προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Δια των δικηγόρων του ο κ. Παπαδημούλης κατέθεσε μήνυση σε βάρος της κυρίας Λατινοπούλου, ζητώντας από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές να προχωρήσουν στην άσκηση δίωξης εις βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Οποιαδήποτε προσωπική μου ενασχόληση και ανάμειξη με έτερες πηγές εισοδήματος, εγκειτο πάντοτε στα νόμιμα και επιτρεπτά όρια βάσει της ιδιότητάς μου. Επομένως, καθίσταται σαφές ότι μοναδικός στόχος της εναγομένης με την επίδικη δημοσίευσή της, ήταν τόσο η απόκρυψη της αλήθειας, όσο και η κατασυκοφάντηση του προσώπου μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στη μήνυσή του ο κ. Παπαδημούλης και υποστηρίζει πως το ύφος και η γλώσσα που χρησιμοποιεί η κ. Λατινοπούλου τον ταυτίζει με πολιτικά πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για οικονομικά αδικήματα, ενώ η αλήθεια είναι πως η διαφάνεια της περιουσίας του όσο και της οικογένειας του, είναι ανελλιπής από την πρώτη στιγμή της πολιτικής του πορείας μέχρι και σήμερα.

pap9
pap10
pap11
pap12
pap5
pap6
pap2
pap1
pap3
pap4Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια