ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το πέρασμα της ΧΑΑσφαλέστατα αποτελεί ντροπή το πέρασμα της ΧΑ από την πολιτική ζωή της χώρας μας, ακόμα και στην ανώμαλη περίοδο των μνημονίων.

ΊΣΩΣ, να δικαιολογούνται κάπως όσοι δεν ήξεραν ποιοι πραγματικά ανέκαθεν είναι και τους γύρισαν την πλάτη, έστω και κάπως αργά, αφού μας ντρόπιασαν στην διεθνή κοινότητα με το να ανεβάσουν αυτό το φρικιαστικό μόρφωμα και να το φέρουν με την ψήφο τους στην βουλή.

Αυτό το φρικιαστικό μόρφωμα και στην ουσία ανθελληνικό, ήταν γνωστό ακόμα και από την δεκαετία του 90, σε μένα από τα μέσα της δεκαετίας αυτής. Κυρίως μέσω της ομώνυμης φυλλάδας που πωλούνταν ελεύθερα στα περίπτερα, δεν έκρυβαν ότι είναι θαυμαστές και οπαδοί του εγκληματία της ανθρωπότητας και της Ελλάδας ειδικότερα, αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος, του Χίτλερ.

Παράξενο βέβαια είναι πως και γιατί η Ελλάδα  επιτρέπει, ναι  επιτρέπει, τέτοιες φυλλάδες να κυκλοφορούν ελεύθερα. Εδώ δεν πρόκειται για ελευθερία ιδεών, αλλά για ελευθερία προτροπής σε μαζικό έγκλημα.

Έστω και αργά, οι περισσότεροι ψηφοφόροι τους εγκατέλειψαν, όχι ότι δεν υπάρχουν ακόμα και τώρα οπαδοί τους.

Ασφαλώς και δεν αποτελεί δημοκρατικό παράδειγμα ο τραμπούκος Πολάκης και κάθε Πολάκης. Ίσως αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι, οι τέτοιου είδους ύπουλοι και καλυμμένοι με τον μανδύα του αριστερού προοδευτικού, τραμπούκοι αλά Πολάκη.

Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να ξεχνάμε, ότι η ΧΑ, ήταν συχνά άτυπη πολιτική συνεργάτης με τον ΣΥΡΙΖΑ, εντός βουλής αλλά ακόμα και εκτός. Επίσης ότι και άλλα κόμματα, κυρίως μέλη κομμάτων τους χάϊδευαν τ΄αυτιά για να επωφεληθούν πολιτικά και τέλος, πολλά ΜΜΕ, δούλεψαν για την ΧΑ για τους δικούς τους λόγους.

Επίλογος:
Εκτός του ότι κάποιοι είχαν κάποιο συμφέρον να ισχυροποιηθεί εκλογικά η ΧΑ, δείχνει αναμφίβολα και ότι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, είναι πολιτικά ανώριμο και αμόρφωτο. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια