ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ακόλουθοι και οπαδοί των αναλυτώνΕκείνο που παρατηρώ στο μουτσουνοτέφτερο είναι ότι αρκετοί παθιάζονται με κάποιους αναλυτές-αναλυταράδες, ανάλογα με την ιδεοληπτική προσκόλληση τους. Πολλοί από αυτούς ανάθεμα αν έχουν ακούσει ή διαβάσει άλλον αναλυτή της επικαιρότητας που λέει και γράφει διαφορετικά από αυτά τα ινδάλματα αναλυτές.

Κάποιοι από τους οπαδούς αναλυτών, έχουμε και τέτοιους ας μην παραξενευόμαστε, οπαδούς αναλυτών και μέσω αυτών των ινδαλμάτων αναλυτών, βρίσκουν ευκαιρία αυτοί οι κάποιοι να προωθήσουν και τον δικό τους μεγαλοεαυτοϊδεατισμό. Μερικές φορές το κάνουν με φανατισμό φτάνοντας ακόμα και σε βρισιές των όσων δεν έχουν την ίδια άποψη και ερμηνεύουν τα γεγονότα και την πραγματικότητα αλλιώς.

Αν το ίνδαλμά τους λέει και γράφει ότι οι διαχειριστές π.χ. των εθνικών θεμάτων, κατά την γνώμη του δεν χειρίζονται τα θέματα εξωτερικής πολιτικής σωστά, βγαίνουν όμως οι τελούντες υπό κατάληψη ιδεοληψίας να χαρακτηρίζουν ευθέως τους άλλους- τους διαχειριστές, ως προδότες. Αυτό γίνεται πολλές φορές λόγω πολιτικοκοκομματικής τοποθέτησης και όχι από πραγματική γνώση και σωστή ερμηνεία των γεγονότων. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους αναλυτές, λόγω δικιάς τους πολιτικής τοποθέτησης αναλύουν τα γεγονότα όπως νομίζουν ότι τους  συμφέρει πολιτικοκομματικά .

Για την μεριά των ακόλουθων των αναλυτών, μιλάμε για πολύ και τυφλή φανατίλα, που στο μυαλό τους δεν χωράει άλλη οπτική και ερμηνεία, φτάνοντας στο σημείο, οι ίδιοι να μην μπορούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα των αναλυταράδων, απλά και μόνο τους ακολουθούν σε ό,τι πουν και ό,τι γράψουν για να βρουν ευκαιρία να χαρακτηρίσουν προδότες όσους δεν γουστάρουν.

Ο πιο χτυπητός αναλυταράς είναι και αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος, δεν είναι μόνο αυτός...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια