ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Παράνομος εραστής κατά την απόδραση τρώει με σκουπόξυλο πολύ ξύλο , ενώ οι άλλοι από κάτω κάνουν χάζι- βίντεο


Παρότι ο εραστής επιχείρησε να αποχωρήσει δίχως να τον αντιληφθούν, έγινε θέαμα σε όλη τη γειτονιά αλλά και στα social media – Στην προσπάθειά του να κατέβει με δεμένα σεντόνια μάλλον έφαγε πολύ ξύλο

Μια εμπειρία αξέχαστη βίωσε ένας μάλλον παράνομος εραστής, που προσπάθησε να δραπετεύσει γυμνός, χρησιμοποιώντας δεμένα σεντόνια από το σπίτι της καλής του από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και τοποθετείται στη Ρωσία, χωρίς να προσδιορίζεται ο χρόνος λήψης, ο παράνομος εραστής μάλλον δεν πρόλαβε να βιώσει τις χαρές του έρωτα ή να γευτεί τις αναμνήσεις του μετά την αποχώρησή του. Κι αυτό επειδή η άνομος παρουσία του στο σπίτι αποκαλύφθηκε, με αποτέλεσμα να τραπεί σε αποχώρηση από το μπαλκόνι, καταφέρνοντας έστω να φορά το εσώρουχό του. 

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας –πιθανολογείται ότι είναι ο νόμιμος σύντροφος της κυρίας- να τον κυνηγά και να τον χτυπά, όσο τουλάχιστον μπορεί και με κίνδυνο να πέσει στο κενό. Η ερωμένη που δεν μπορεί να κάνει πολλά, περιορίζεται να του πετάξει τα ρούχα από το μπαλκόνι.


Ωστόσο, ακόμη κι όταν ο παράνομος εραστής «δραπέτευσε» από τα χέρια του κυρίου, το ξύλο εις βάρος του δεν είχε τέλος. Από το μπαλκόνι του κάτω ορόφου, μία κυρία κρατώντας το σκουπόξυλο, φρόντισε να τον αποτελειώσει, είτε φοβούμενη για τα κίνητρά του, είτε εκδικούμενη για την ερωτική εμπειρία που βίωσε.

Κι αν σε τέτοια ζητήματα τηρούνται, για λόγους καθαρά κοινωνικούς, μια κάποια διακριτικότητα, στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε, καθώς οι ένοικοι του άνω μπαλκονιού της ερωμένης, αλλά και περαστικοί, αντιλήφθησαν μία κάποια… περίεργη και ασυνήθη δραστηριότητα, την οποία και φρόντισαν να απολαύσουν σε όλο της το μεγαλείο.

Άγνωστη παραμένει η τύχη του όπως και η κατάληξη του δεσμού του με την κυρία. Το βέβαιον είναι ότι στο κατέβασμα βρήκε τα ρούχα του, έστω και τσαλακωμένα, για να μην γίνει θέαμα και στις δίπλα γειτονιές. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια