ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο μεταμνημονιακός εξυπνακισμός και αντικοινωνισμός, ένα επικίνδυνο φαινόμενο για την δημόσια υγεία...


Μαζεύτηκαν πολλά μαργαριτάρια, διαρκή αντιμνημονιακά που μαζί με τους θεούσους, κάνουν ένα απίστευτο αλλά άκρως επικίνδυνο μείγμα για την δημόσια υγεία αλλά και την ζωή κάποιων, και που πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιοι, ως απειλές της δημόσιας υγείας, όλα αυτά τα...αφυπνισμένα που κυρίως λόγω έλλειψης άλλου αντιπολιτευτικού λόγου, μπήκαν τώρα και σε χωράφια ιατρικής, σε θέματα που αφοράν την δημόσια υγεία και την ζωή πολλών, λές και είναι μνημόνιο, αντιμνημόνιο!

Βλέπω διάφορα μπουμπούκια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα φευγάτων, από τους ελάνιους λλλληναράδες του Σώρρα με την εξωγήινη τεχνολογία, περνάν μέσα και θεούσοι, με "πρώην" κομμουνιστές εξωκοινοβουλευτικούς αυταρχικούς με ναυάρχους, που οργάνωσαν και ένα "διεπιστημονικό συνέδριο" για κορωνοϊό και μάσκες, με κάποιους, σύμφωνα με αυτά που έλεγαν και όπως τους παρουσίασαν γραφικούς, με πολύ παραποίηση και ψέμα για ένα άκρως σοβαρό παγκόσμιο πρόβλημα.

Μπουκάρει μέσα και η πολυπράγμων Ραχήλ, αυτή αν δεν τα ξέρει όλα!!!

Μέσα σε αυτήν την μπούκα έχει ποικιλία με πολύ κομμουνιστοθρησκευτικοεθνικισμό, με μπόλικο επίσης Τραμπισμό και μαζί με κάποια ΣΥΡΙΖΑίϊκα ρετάλια, ξεκάθαρη πατριδοκαπηλία και εξυπνακισμός και με έντονη υποτίμηση όσων δεν τους ακολουθούν.Παλιό γνώρισμα αυτό...

Ένας πολυποίκιλος κήπος με πολύχρωμα λελούδια είναι αυτό το συνονθύλευμα, που ο… πατριωτισμός τους δεν τους αφήνει να νοιαστούν για το αν το ΕΣΥ αποδεκατιστεί και έτσι κινδυνέψει η ζωή και πολλών άλλων ασθενών πλην covid-19. Πέραν από τις όποιες άλλες επιπτώσεις αφήνει αυτός ο ιός από όσους μολύνει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια