ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η … ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΣΜΟΣ


Είναι πλέον αρκετά παλιό να αποκαλούμαστε με ειρωνεία τουρκοφάγοι, από διάφορους δήθεν προοδευτικούς και δήθεν ορθολογιστές, όσοι θέλουμε να υπερασπιστούμε τα εθνικά δίκαια μας απέναντι στην αδηφάγο επεκτατική και νεοκατακτητική τούρκικη κινητικότητα.

Καλώς ή κακώς, οι αποκαλούμενοι ειρωνικά, τουρκοφάγοι, περνώντας στην αντεπίθεση, αποκαλούμε αυτούς τους…ορθολογιστές όλων των πολιτικών αποχρώσεων, γιουσουφάκια του νεοσουλτανισμού-νεοοθωμανισμού.

Θα μπορούσε κάποιος να πει, γούστο του καθενός να γιουσουφακίζει ή να τουρκοφαγίζει.

Εμείς οι …τουρκοφάγοι, θέλουμε αποφασιστική αντιμετώπιση της τούρκικης επεκτατικής πολιτικής, χωρίς τους παραμικρούς ενδοιασμούς και τουρκοφοβία.

Οι τούρκοι, όπως και πάλι δείχνουν, δεν καταλαβαίνουν από διπλωματία, διεθνές δίκαιο και διεθνείς συμφωνίες και οργιάζουν θέλοντας να μας παρουσιάσουν σαν χώρα επιτιθέμενη στα δικά τους δίκαια, τα οποία επειδή έτσι γουστάρουν, τα θέλουν όλα δικά τους. Αυτά δείχνουν οι πολιτικές τους τα τελευταία πολλά χρόνια, πολύ πιο έντονα τώρα με τον παράφρονα δικτάτορα Ερντογάν.

Τι είναι πιο δίκιο, να επιθυμείς την, ακόμα και την αδύνατη εξαΰλωση της τουρκίας σαν κρατική οντότητα για την ειρήνη και ευημερία όλων των υπολοίπων γύρω της λαών, ή να είσαι έρμαιο στις ορέξεις των νεοθωμανικών γούστων της;

Όπως στην πράξη εδώ και χρόνια δείχνει η τουρκία, όχι μόνο εναντίον μας, θέλει ούτε λίγο ούτε πολύ, τον αφανισμό μας σαν ελεύθερες κρατικές οντότητες.

Μας θέλει, όπως μάλλον η πλειοψηφία των παρατηρητών λέει και γράφει, μια υποταγμένη επαρχία.

Διαλέγουμε και παίρνουμε.

Τάσσομαι στην πλευρά όσων δεν γουστάρουν τουρκιά κιας με ειρωνεύονται με τον χαρακτηρισμό: Τουρκοφάγος

Σύμφωνα με τα παραπάνω, απαντώ: Ναι γουστάρω τουρκοφαγία και όχι αγγουροφαγία τούρκικη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια