ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο «κολλητός» του κ. Τσίπρα ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους

Τα «πυρά» της εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη με ανακοίνωση της που αναφέρει ότι «Ο “κολλητός” του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει “μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα”»

«Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει», αναφέρει η ΝΔ.

Πολάκης: Να ετοιμάσουμε μεραρχία μαυροσκούφηδων

Σε ανάρτησή του στο Facebook o Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι στο κόμμα πρέπει να ετοιμαστεί «μεραρχία μαυροσκουφήδων». Συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Αρχηγό έχουμε», ιδεολογικούς υπεύθυνους έχουμε πολλούς, καπετάνιους λίγους αλλά έχουμε, μαυροσκούφηδες χρειαζόμαστε για την άλλη φορά!», προσθέτοντας ότι «πρέπει να ετοιμάσουμε “μεραρχία μαυροσκούφηδων” που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Σκέφτομαι πως....

Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ!

«Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους» ,έχουμε πολλούς....

Καπετάνιους ,λίγους αλλά έχουμε .

ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ, έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά!!!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ....

Εμείς δε θα κάνουμε «μητρώο στελεχών»

εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα .

Τέσσερα είναι τα χαρακτηριστικά τους :

-ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ για να διαχειριστούν

-ΓΝΩΣΗ ΒΑΘΕΙΑ για να βγάλουν σχέδιο

-ΘΑΡΡΟΣ για να συγκρουστούν

-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για να αλλάξουν προς όφελος της κάθε κοινωνικής και τοπικής πλειοψηφίας την ζωη των ανθρώπων και της χώρας .

ΥΓ βάζω μόνο τη φωτογραφία του αρχηγού και των μαυροσκούφηδων του Άρη γιατί αν βάλω των «ιδεολογικών υπευθύνων» και των «καπετάνιων» θαχουμε παρεξηγήσεις ....και φτάνει....

Η ανάρτηση Πολάκη:Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια