ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ανάκληση του Έλληνα πρέσβη στο Μπακού


Στην Αθήνα κλήθηκε για διαβουλεύσεις ο Έλληνας πρέσβης στο Μπακού, «σε συνέχεια των απολύτως ανυπόστατων και προσβλητικών ισχυρισμών της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν περί δήθεν ανοχής του Ελληνικού Κράτους σε προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών, στο πλαίσιο της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΥΠΕΞ.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών «σε συνέχεια των απολύτως ανυπόστατων και προσβλητικών ισχυρισμών της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν περί δήθεν ανοχής του Ελληνικού Κράτους σε προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών, σε προσπάθειες στρατολόγησης τρομοκρατών μαχητών και κυβερνοεπιθέσεις από την ελληνική επικράτεια κατά του Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, έγινε χθες στο Υπουργείο Εξωτερικών αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας στον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν».

«Σε συνέχεια του διαβήματος, ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν, κ. Ν. Πιπερίγκος, εκλήθη στην Αθήνα για διαβουλεύσεις, με απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια