ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Υποχωρεί ο κορωνοϊός μετά από δήλωση χρήστη του Facebook ότι δεν υπάρχει

Σε άτακτη υποχώρηση βρίσκεται ο κορωνοϊός μετά από δηλώσεις χρήστη του Facebook, στις οποίες τον χαρακτηρίζει ‘κοροϊδοϊό’ που επινοήθηκε από σκοτεινά κέντρα με στόχο να τον χειραγωγήσει και να τον καταπιέσει προσωπικά.

Με επίπεδα εξαλλοσύνης που άγγιζαν το 99%, ο υποψιασμένος χρήστης στην ανάρτηση του δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να μη φοράει μάσκα, ανατρέποντας έτσι στα σατανικά σχέδια του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και της παγκόσμιας μασκοβιομηχανίας.
Η ανάρτηση του χρήστη φέρεται να θορύβησε και να προκάλεσε έντονο υπαρξιακό δίλημμα στον ιό, ο οποίος σε σημείωμα που άφησε στο σώμα ενός νοσηλευόμενου ασθενή που αποκρυπτογράφησαν Έλληνες επιστήμονες, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έχω δεχτεί τεράστια επίθεση από τους επιστήμονες και μέχρι στιγμής αντέχω. Σήμερα άκουσα ότι ένας χρήστης του Facebook είπε ότι δεν υπάρχω. Αυτό δεν μπορώ να το αντέξω. Έχω και εγώ τα όρια μου. Φεύγω.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανάρτηση, γιατροί ανακοίνωσαν κάθετη πτώση νέων κρουσμάτων, ενώ μάλιστα δήλωσαν ότι ερευνούν άλλη ανάρτηση του ίδιου χρήστη, σύμφωνα με την οποία αν βάλεις δύο σκόρδα στα αυτιά σου νύχτα με πανσέληνο και χοροπηδάς στο ένα πόδι ψέλνοντας Τη Υπερμάχω, θεραπεύονται όλα τα νοσήματα.

Στίκερ με χαστούκι για όσους ποστάρουν θεωρίες συνωμοσίας μελετά το Facebook
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το Facebook μελετά την προσθήκη ενός νέου στίκερ με χαστούκι κάτω από αναρτήσεις, με το οποίο αγανακτισμένοι χρήστες που καθημερινά βομβαρδίζονται από ‘ειδήσεις’ από φίλους για το πώς ραδιενεργές νυχτερίδες διασπείρουν τον κορωνοϊό μέσω των δικτύων 5G μπορούν να εκτονώνονται.

https://tovatraxi.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια