ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ίσως είναι μια νεοελληνική ντροπή...

Ίσως είναι μια νεοελληνική ντροπή, να βλέπεις τους μεν και τους δε, να σχεδόν σκίζονται, είτε για φιλοαμερικανισμό, είτε για φιλορωσισμό κλπ.

Και οι 2 αυτές χώρες στην καλύτερη περίπτωση για την παρούσα κατάσταση, έκαναν μερικές δηλωσούλες ουδέτερες στην ουσία, και να τρέχουμε να τις βαφτίζουμε ότι τάσσονται υπέρ μας!

Ειδικά η Ρωσία, στην δικιά μας περίπτωση είναι τόσο ουδέτερη που στην ουσία είναι υπέρ της τουρκίας, το να ρίχνει καμιά δηλωσούλα και να μιλάει για τάχα διεθνές δίκιο, δεν είναι κάτι που φρενάρει την τουρκία.

Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο Πούτιν δεν τρίβει τα χέρια του στο ότι 2 ΝΑΤΟϊκές χώρες βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου;
Πιθανόν να τον εύχεται κιόλας με την ελπίδα διάλυσης του ΝΑΤΟ;

Ντροπή μας να παρουσιαζόμαστε ακόμα και σήμερα, είτε σαν ρωσόφιλοι, είτε σαν αμερικανόφιλοι, ειδικά με Τράμπ πρόεδρο, χωρίς ο άλλος ο πιθανός διάδοχος του να είναι εγγύηση για μας...

Το χάϊδεμα της Ρωσίας στην τουρκία-ενρντογάν αλλά και του Τραμπ προς τον ερντογάν – τουρκία, μαζί με την τόσα χρόνια κατευναστική στάση μας, έφεραν τα πράματα μέχρι εδώ.

Και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε κινδυνεύοντας να έχουμε ακόμα και απόβαση των τούρκων σε Ελληνικό-ά νησί-ιά με Ρωσία , ΗΠΑ, γερμανία κλπ σε μια απαράδεκτη στάση ουδετερότητας=υπέρ της τουρκίας.

Πάντως σίγουρα οι ΗΠΑ ειδικά με τον τωρινό πρόεδρο αλλά και η Ρωσία δεν είναι φιλικές απέναντί μας.

Με σιγουριά προτείνω να ακούσετε εδώ τον καλύτερο γνώστη εξωτερικής πολιτικής μας, που μπορεί μέσω αυτού να απορρίπτονται τα εδώ γραμμένα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια