ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μπουνιές κλωτσιές από γυναίκες σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης - βίντεο

Καθυστέρηση σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης La Guardia όταν τη στιγμή της επιβίβασης πτήσης προς Ατλάντα, δύο από τις επιβάτιδες πιάστηκαν στα χέρια. Και όχι μόνο πιάστηκαν στα χέρια αλλά έπεσε άγριο ξύλο. Μπουνιές, κλωτσιές, ξεμάλλιασμα. Κάποιοι από τους επιβάτες άρχισαν να καταγράφουν στα κινητά τους τον τρικούβερτο καβγά ενώ δύο υπάλληλοι της Delta που επέβλεπαν την επιβίβαση είχαν μείνει εμβρόντητες να παρακολουθούν.

Οι δύο γυναίκες επιβιβάζονταν στην πτήση όταν άναψε ο καβγάς που οδήγησε σε εκατέρωθεν μαλλιοτράβηγμα και ξυλοδαρμό ενώπιον των συνεπιβατών τους, εκ των οποίων κάποιοι φέρεται να ήταν και συγγενείς τους.
Στιγμές μετά μία γυναίκα περπατά προς το μέρος τους και ένας άνδρας τρέχει ξοπίσω της προσπαθώντας να σταματήσουν τον καβγά. Εκπρόσωπος της Delta, μιλώντας στην Post, είπε ότι η πτήση καθυστέρησε περίπου 30-40 λεπτά λόγω ζητήματος πελατών χωρίς να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το ζήτημα. Πάντως, αυτόπτες είπαν ότι οι δύο... καβγατζούδες ήταν ή ξαδέρφες ή αδερφές, οι οποίες ωστόσο δεν συνελήφθησαν.Πηγή: New York Post

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια