ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μ. Χρυσοχοΐδης προς Α. Λιάκο: Ποιος άφρων ισχυρίζεται πως θα έκαιγε κι αυτός τη Μόρια;Απάντηση στον ομότιμο καθηγητή νεώτερης ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αντώνη Λιάκο, για τη ανάρτησή του ότι «και εκείνος θα έβαζε φωτιά στη Μόρια», έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Με ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι «κάψιμο της Μόριας έχει εκθέσει 30.000 ντόπιους και 15.000 πρόσφυγες σε αυξημένο κίνδυνο κορωνοϊού. Έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα δημόσιας τάξης έως και εθνικής ασφάλειας. Έχει αφαιρέσει την δυνατότητα περίθαλψης και διοικητικής μέριμνας των αιτούντων άσυλο. Κόστισε και κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια σε ευρώ, απασχολεί σημαντικούς ανθρώπινους και διοικητικούς πόρους του κράτους».

«Ποιος άφρων λοιπόν ισχυρίζεται πως θα έκαιγε κι αυτός τη Μόρια; Ο φανατισμός τυφλώνει, ο ανορθολογισμός τρομάζει κι η ανευθυνότητα περισσεύει με τέτοιες δηλώσεις: «͟.͟.͟.͟κ͟ι͟ ͟ε͟γ͟ώ͟ ͟φ͟ω͟τ͟ι͟ά͟ ͟θ͟α͟ ͟έ͟β͟α͟ζ͟α͟»͟ του καθ. Λιάκου (ΣΥΡΙΖΑ)» αναρωτήθηκε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Χρυσοχοΐδη:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια