ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αργεί ακόμα η ανάπτυξη εμβολίου κατά της ηλιθιότητας, επισημαίνουν επιστήμονες

Την εκτίμηση ότι θα χρειαστούν ακόμα πολλά χρόνια για την ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά της ηλιθιότητας τονίζουν σήμερα επιστήμονες που ερευνούν το φαινόμενο.

«Δυστυχώς είμαστε ακόμα μακριά από την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού εμβολίου κατά της ηλιθιότητας, μιας νόσου που αντιστέκεται στις προσπάθειες της επιστημονικής κοινότητας εδώ και αιώνες, τονίζει ο Δρ. Zhi Vago, επικεφαλής ερευνητικής ομάδας στο Ινστιτούτο Damendamer της Γερμανίας που μελετά το φαινόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Πρόκειται για την μακροβιότερη επιδημία στην ανθρώπινη ιστορία, από τότε που ο πρώτος άνθρωπος σηκώθηκε στα πίσω πόδια του και άρχισε να κοπανάει τον διπλανό του με το ρόπαλο που είχε μόλις φτιάξει» τονίζει.

«Μέχρι τη σημερινή μέρα που άνθρωποι πιστεύουν π.χ. ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει, ότι ο αγιασμός ή η χλωρίνη θα τους σώσει, στήνουν πάρτι εκατοντάδων ατόμων ή διαδηλώνουν κατά της μάσκας, η ανθρώπινη ηλιθιότητα είναι κυριολεκτικά ανίκητη» προσθέτει.

Οι επιστήμονες δηλώνουν απαισιόδοξοι σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να βρεθεί εμβόλιο, καθώς όπως λένε το φαινόμενο φαίνεται να είναι μη θεραπεύσιμο.

«Φανταστείτε ότι προσπαθείτε να εξηγήσετε κάποια αυτονόητα πράγματα σε έναν μονοκύτταρο οργανισμό, π.χ. μια αμοιβάδα. Καταρχάς δεν έχει αυτιά. Δεύτερον, όσες φορές και να της εξηγήσεις, είναι μάλλον απίθανο να καταλάβει.»

https://tovatraxi.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια