ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι...αφυπνιστές μας, οι μάσκες και τα επιχειρήματα τους

Συλλογή τριών περιπτώσεων για το πόσο τα αφυπνιστήρια του facebook πέρασαν απόψεις τους σε βαρύ θέμα

Περίπτωση 1η

Η βλακεία κάποιων τρυπάει και ατσάλινα οχυρώματα του Χίτλερ.

Σήμερα σε μια ΔΕΚΟ, πήγα να εξυπηρετηθώ και έπιασα κουβέντα με τον υπάλληλο, παλιά τον ήξερα διευθυντή, ίσως είναι ακόμα διευθυντής.
Του μίλησα με κάπως συμπονετικό τρόπο αλλά και λίγο αστείο για την μάσκα.
Πρέπει να πω ότι η μάσκα που φορούσε έδειχνε ότι μπορεί και να την φοράει καμία 10αριά μέρες, είχε αρχίσει να γίνεται γκρίζα από λέρα, λόγω χρήσης πολλών ημερών!

Στην κουβέντα που ξεκίνησα, μετά την δικιά μου φράση: Εντάξει λίγη υπομονή για κάποιους μήνες.
Με απάντησε: Τι κάποιους μήνες, συνέχεια για όλη την ζωή!
Εγώ: Ε, όχι και για όλη την ζωή μας, μέχρι να βρεθούν και να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια και κάποιες ίσως πιο σίγουρες και γρήγορες θεραπείες για όσους θα τις χρειάζονται.
Αυτός: Σιγά που θα βρουν εμβόλια.
Εγώ: Μα γιατί να μην βρουν, δεν έχουν την τεχνολογία, ακόμα και το όποιο οικονομικό συμφέρον να βρουν εμβόλια όπως έκαναν για όλες τις πανδημίες και αρρώστιες;
Αυτός: Α καλά, εδώ θέλουν να ξεκάνουν μαζικά πληθυσμό!!! Όχι ότι είμαι συνωμοσιολόγος, δεν είμαι!
Εγώ: Μα γιατί να ξεκάνουν μαζικά πληθυσμό, ποιος έχει τέτοιο συμφέρον, τι συμφέρον να έχουν και ποιοι είναι αυτοί για να ξεκάνουν μαζικά ανθρώπους;
Αν ήταν έτσι θα άφηναν την πανδημία να μας ξεκάνει, χωρίς να μας επιβάλλουν μέτρα για να μας προφυλάξουν…
Αυτός: Δεν βλέπεις, την μια λένε έτσι την άλλη αλλιώς!
Εγώ: Τι πιο λογικό να γίνεται κάτι τέτοιο για μια νέα πανδημία που οφείλεται σε έναν άγνωστο ιό χωρίς να έχουν δεδομένα συμπεριφοράς του ιού αλλά και των οργανισμών όσων μολύνονται από αυτόν;
Μαζί με όλα αυτά, με αμόλησε και ότι, βάλθηκαν να μας ξεκάνουν μέσω μασκών γιατί εισπνέουμε διοξείδιο του άνθρακα!
Εκεί του απάντησα: Αν ήταν έτσι όσοι κυρίως εξ΄ επαγγέλματος είναι υποχρεωμένοι να την φοράνε επί ώρες δεν ακούστηκε τόσα χρόνια ότι κάποιος από αυτούς έπαθε κάτι, εξ΄ αιτίας της μάσκας, ούτε και αυτός ο ίδιος, τουλάχιστον ακόμα, που την φοράει κάθε μέρα!
Όχι μόνο αυτός αλλά και πολλές άλλες χιλιάδες στην Ελλάδα και εκατομμύρια στον κόσμο, εκεί τα ψιλομάσησε λίγο, παρόλο που στις άλλες απαντήσεις του ήταν ευθύτατος και σίγουρος…
Εκτός αυτού, όσοι υπεύθυνοι σαν επιστήμονες βγαίνουν και λένε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα από τις μάσκες, δεν έχουν ευθύνη για αυτό, και είναι υπεύθυνος ο κάθε μυημένος στις …γνώσεις για το ότι θέλουν να μας ξεκάνουν;

Αν και κάτι τέτοιοι σαν αυτόν, πολύ πιθανόν να πάθουν κάτι, γιατί φορούν μια μάσκα κανα μήνα, ώς που να αποφασίσουν ότι από την βρωμιά της είναι ντροπή να την φοράνε και τότε να δεις τι βρίσιμο θα ρίχνουν τα...αφυπνιστήρια για τις μάσκες που κάνουν κακό, αλλά το μυαλό του διευθυντή της ΔΕΚΟ που την φοράει για μέρες και την ακουμπούσε ποιός ξέρει που, δεν φταίει.

Δυστυχώς εκεί έπρεπε να σταματήσει η κουβέντα, γιατί είχε μπει άλλος και περίμενε την δικιά του εξυπηρέτηση, ίσως και …διαφώτιση, έτσι σηκώθηκα και του είπα, τέλος πάντων, ευχαριστώ γειά.
Είμαι πλέον σίγουρος ότι αν συνεχίζαμε την κουβέντα, εγώ με ερωτήσεις κυρίως, θα με αμολούσε και κανα Μπιλ Γκέϊτς, τίποτα για μασόνους που θέλουν το κακό μας, και αν με τις ερωτήσεις που του έκανα για να …φωτίσει και μένα τον καημένο, να μάθω τα μυστικά του, μπορεί από την επιμονή μου σε ερωτήσεις για την διαφώτιση να με αμολούσε και κανα χαρακτηρισμό όπως: Σανοφάγε, πρόβατο κλπ, που δεν ακούω τι λέει αυτός ο…αφυπνισμένος.

Αυτός ο τύπος, δεν είναι κανάς τυχαίος μητσομπάμπης ή καμία κουλασούλα που τριγυρίζοντας ….διαφωτίζει τον κόσμο, είναι αυτός ο διευθυντής του τοπικού γραφείου πολύ μεγάλης ΔΕΚΟ και σκεφτείτε, όταν αυτός λέει και σε άλλους τέτοια, να μην τους…αφυπνίζει;
Αδέρφιαααα, δεν έχουμε σωσμό ρεεε

Περίπτωση 2η 

Ένας από τους εθνικούς...αφυπνιστές του μουτσουνοτέφτερου βεβαίως-βεβαίως, έβαλε ένα βίντεο με έναν αιρετικό επιστήμονα σε αντιπαράθεση για τις μάσκες, που μεταξύ άλλων είπε ότι η Γαλλία και η Ισπανία είναι αποτυχημένες στην αντιμετώπιση του covid-19 και το απέδωσε στο ότι φοράνε τις μάσκες παντού!!!
Και με βάση μόνο αυτό, με φτάνει να τον αγνοήσω αυτόν τον επιστήμονα, γιατί παραπληροφορεί - λέει ψέματα. Η αποτυχία αυτών των δύο χωρών σε αυτό το πρόβλημα, που τους είχε ξεφύγει  από την αρχή και για αυτό ήταν γιγαντωμένο όπως και στην Ιταλία και μεταξύ άλλων μέτρων επιβάλουν και την μάσκα παντού, δεν είναι μόνο αυτές οι χώρες, είναι π.χ. πολλά κομμάτια της Αυστραλίας, όπως η Μελβούρνη.
Ξέχασα να γράψω ότι αυτός ο επιστήμων που ανήκει και αυτός στους εθνικούς...αφυπνιστές, είπε επίσης λόγω μικρού, ευτυχώς λέω εγώ, ποσοστού θανάτων, δεν είναι πανδημία, αλλά μια επιδημία.
Ο τύπος αυτός επιστήμων…αιρετικός, ανέφερε τον ΠΟΥ πολλές φορές για να δικαιολογήσει την εναντίωση του στις μάσκες, αλλά γιατί αγνοεί το ότι ο ΠΟΥ χαρακτήρισε τον covid-19 πανδημία;
Μήπως και αυτός θα ήθελε, όπως κάποιοι υπονοούν, να βλέπουν νεκρούς στου δρόμους;;;
Κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, μόνο από διάθεση αντιπολίτευσης βγαίνουν και λένε προσωπικές απόψεις που τις βαφτίζουν με κάτι ανάκατα μισές πληροφορίες, επιστημονικές.
Για να τους αντιληφθείς αυτούς, χρειάζεται λίγη παρατήρηση, και όχι οπωσδήποτε επιστημονικές ιατρικές γνώσεις.

Περίπτωση 3η

Θα αναφέρω ένα τραγικό  οικογενειακό βίωμα των τελευταίων ημερών.
Έχασα τον πατέρα μου, δόξα τω θεώ σε βαθιά γεράματα, αλλά και ταλαιπωρημένο τους τελευταίους πολλούς μήνες.

Επειδή εξέπνευσε στο νοσοκομείο Καστοριάς, στη πτέρυγα covid-19, όπως ήταν λογικό να μεταφερθεί εκεί λίγες ώρες πριν το αιώνιο ταξίδι του, λόγω των συμπτωμάτων που παρουσίαζε.
Και επειδή απεβίωσε εκεί, έπρεπε να του γίνει έλεγχος για cocid-19, αλλά κάτι που και από λίγη καθυστέρηση αποστολής του δείγματος και λίγη καθυστέρηση στο να βγει το αποτέλεσμα ταλαιπωρηθήκαμε πολύ, έχοντας τον στο ψυγείο περιμένοντας να μπορέσουμε να τον πάρουμε.
Κατά την διάρκεια της αναμονής, κάποιοι και όχι μόνο ένας-δύο με είπαν, ότι θα του φορτώσουν σίγουρα ότι είχε κορωνοϊό. Οι απαντήσεις μου ήταν πάντα σταθερές: Και που το ξέρετε εσείς κλπ
Με απαντούσαν όλοι από αυτούς, ότι έτσι κάνουν, έχουν δεν έχουν τον ιό, τους το φορτώνουν…
Κάποιος με εκνεύρισε περισσότερο με την απύθμενη αυτήν βλακεία.
Τώρα έχω να τους πω σαν επιβεβαίωση των λεγόμενων μου και της βλακείας τους, ότι ο έλεγχος έβγαλε ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια