ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πολεμικό κλίμα στον ΈΒΡΟ! Εμβατήρια και πυροβολισμοί – Μπλοκάρουν τις επικοινωνίες μας οι Τούρκοι-βίντεο


Ταυτόχρονα με Αιγαίο...

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν πόλεμο νεύρων εναντίον των Ελλήνων και στον Έβρο.

Αυτό έχει ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα!!!

Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και από το υπουργείο Άμυνας οι Τούρκοι επιστρατεύουν κάθε διαθέσιμο μέσο καθώς από την απέναντι πλευρά των συνόρων έχουν στηθεί μεγάφωνα τα οποία εκπέμπουν σε υψηλή ένταση πολεμικά εμβατήρια και θρησκευτικά μηνύματα!!! Δεν σταματούν ούτε κατά την διάρκεια της νύχτας.

Όπως σημειώνεται, οι Τούρκοι εκτοξεύουν πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες και καπνογόνα, αποκορύφωμα αυτού του ψυχολογικού πολέμου στον Έβρο ήταν το πανηγύρι που στήθηκε ακριβώς απέναντι από τις Καστανιές Έβρου, με αφορμή την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.

Υπενθυμίζεται πως η ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει την ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων στον Έβρο, αλλά και την εκτεταμένη χρήση drones.

Εκείνο που ανησυχεί τις Αρχές περισσότερο είναι πως, κατά μήκος της κοίτης του ποταμού Έβρου, κλειστού τύπου φορτηγάκια δραστηριοποιούνται στα σύνορα με ηλεκτρονικό εξοπλισμό, με τον οποίο μπορούν να αποκόπτουν και να παρεμβάλλονται στις επικοινωνίες ασυρμάτων και κινητών τηλεφώνων.Υπενθυμίζεται ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έχει σημειωθεί αύξηση 20% των ροών παράνομων μεταναστών στον Έβρο. Φαίνεται μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες των ελληνικών υπουργείων, πως είναι περίπου 150 με 200 μετανάστες που έχουν κατασκηνώσει στα σύνορα, κατευθυνόμενοι από την Τουρκία, που προκαλούν τις ελληνικές δυνάμεις με χορούς, τραγούδια και πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της νύχτας.https://www.el.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια