ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΥΡΙΖΑ. «Άλλο να χάσεις νησί, άλλο βραχονησίδα»-ΒΙΝΤΕΟ


ΝΔ: Εθνικά επικίνδυνες οι τοποθετήσεις πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα όσα είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, για τα ελληνοτουρκικά.

«Άλλο να χάσεις νησί, άλλο βραχονησίδα», είπε ο Μάκης Μπαλαούρας στον Νίκο Ρωμανό προκαλώντας αντιδράσεις και ερωτηματικά για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μάς ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν», είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο του 2016 ο Κώστας Ζουράρις.


ΝΔ: Εθνικά επικίνδυνες οι τοποθετήσεις πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Για εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μετά τον κ. Μπαλάφα, που είχε προτείνει παλαιότερα να το ρισκάρουμε με την Τουρκία μειώνοντας τις εξοπλιστικές δαπάνες, και τον κ. Ζουράρι, με τη γνωστή ρήση πως δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο αν χάσουμε μερικά νησιά, ήρθε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλαούρας να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της εθνικής ανευθυνότητας ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας δύο μέρες μετά την ανακοίνωση των νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων από τον πρωθυπουργό πως ‘άλλο να χάνεις νησιά, άλλο βραχονησίδες’».

Καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει αν τον εκφράζουν αυτές οι δηλώσεις και ρωτάει «ποια είναι η επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τελευταίες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού σχετικά με τα αναγκαία μέτρα ενίσχυσης της αμυντικής θωράκισης της χώρας; Θα ψηφίσει τα νέα εξοπλιστικά, όταν έρθουν στη Βουλή; Θα πάρει καθαρή θέση ή θα προσθέσει άλλο ένα ‘παρών’ στη θλιβερή συλλογή του, κρυβόμενος αυτή τη φορά πίσω από εθνικά επικίνδυνες τοποθετήσεις πρώην βουλευτών του;».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια