ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέοι ψεκασμένοι απελευθερωτές μας!!!Αυτό το υποκείμενο είναι από τα ψεκασμένα και ...αφυπνισμένα "κομμούνια" του ΕΠΑΜ που θέλουν να μας απελευθερώσουν!!! 🤣😂
Μιλάμε για πολύ ψέκασμα, και χτυπιούνται να πάρουν εκλογικά πάνω από 0,50% 🤣
Ευτυχώς δεν έχουν πέραση στον κόσμο και μένουν μόνα τα...αφυπνισμένα

Ο γράφων αυτήν την ανάρτηση γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα χρόνια στα μέρη του Γράμμου σε χωριό όπου ήταν υπό την κατοχή των κομμουνιστοσυμμοριτών, και από διηγήσεις γονέων και παππούδων ξέρει πολύ καλά τι εστί αντάρτης του "δημοκρατικού στρατού" και πως οι γιαγιάδες-μαμάδες τότε κατάφεραν, όσες κατάφεραν να σώσουν τα παιδιά τους από το παιδομάζωμα και την μεταφορά τους στο παραπέτασμα. Η μισή νεολαία του χωριού  χάθηκε στον συμμοριτοπόλεμο και πολλά χωριά ερήμωσαν όχι μόνο από τον πόλεμο.
Θυμάμαι γιαγιάδες που μια ζωή μοιρολογούσαν γιατί έχασαν τα παιδιά τους στο παιδομάζωμα, όσες πείστηκαν να τα δώσουν στους εγκληματίες...
Μετά από πολλά χρόνια κάποια από αυτά που γύρισαν, γύρισαν μισέλληνες και γεμάτα μίσος για πολλούς συνομήλικους τους που έμειναν στην Ελλάδα, γιατί η μανάδες τους νύχτα τα κουβάλησαν σε σχετικά κοντινό χωριό όπου ήταν ελεύθερο και υπήρχε ο Ελληνικός Εθνικός στρατός.
Και έχεις το κάθε ψεκασμένο από του...διαόλου τη μάνα μακριά, να πουλάει μούρη γνώσης ιστορίας και μόρφωσης. Αυτά τα υποκείμενα που δεν έζησαν τον συμμοριτοπόλεμο,  και ό,τι παπαγαλίζουν, είναι από αυτά που τους είπε το κόμμα και τους τα λέει ο αρχηγός τους νεοαπελευθερωτής μας!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια