ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Π. Τατσόπουλος: «Κανένα έλεος στους αρνητές της μάσκας»

Μύδρους έναντι όσων αρνούνται την πανδημία του κορονοϊού και τη χρήση μάσκας, εξαπέλυσε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος τόνισε πως «η ανθρωπότητα έχει μια έξη στην ανοησία. Η κάθε ανοησία δεν έχει το ίδιο βάρος με μια επιστημονική άποψη» για να συμπληρώσει «δεν είναι όλα απόψεις».

Μιλώντας στο Mega ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε ότι «πλέον δεν είναι διασκέδαση. Περάσαμε σε άλλη πίστα κινδύνου» και τόνισε υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης όσων αρνούνται τη χρήση μάσκας.

«Θα πρέπει να κάνουμε τη διάκριση, όπως αυτή με τους χρήστες και τους διακινητές ναρκωτικών. Για τους χρήστες που είναι άρρωστοι, όλη η συμπάθειά και η κατανόησή μας. Για τους διακινητές ναρκωτικών, για τους διακινητές θεωριών συνωμοσίας, γιατί και οι θεωρίες σαν ναρκωτικό είναι, κανένα έλεος. Να υπάρχει ποινική δίωξη. Μέχρι σήμερα γελάγαμε με τις θεωρίες συνωμοσίας. Τώρα όμως οι συνέπειες δεν αφορούν μόνο τη ζωή των ίδιων, αλλά αφορά και τη δική μας» υπογράμμισε.

Παράλληλα, έκανε λόγο πώς «δεν είναι όλα απόψεις. Δυστυχώς. Δεν μπορούμε κάθε μέρα να ζούμε τη μέρα της μαρμότας και να υπερασπιζόμαστε τα αυτονόητα».

https://www.liberal.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια